GenoID online leletközlő


GenoID leletközlő


A SYNLAB GenoID Online Leletközlő Szolgáltatás segítségével néhány gyors lépést követően a vizsgálati eredmények biztonságosan megtekinthetőek a leletközlő titkosított honlapján.

A leletek elkészülésüket követően a hpv.med.pro honlapon azonnal hozzáférhetőek, még mielőtt levélben megérkeznének a szakorvoshoz, ezzel is gyorsabbá téve a gyógyítás folyamatát.

Ha még nem tette meg, kérjük regisztráljon. A regisztráció után hamarosan megkeressük Önt, és élesítjük hozzáférését.


Belépés  Regisztráció
  A regisztráció folyamata


  1. A fenti "Regisztráció" gombra kattintva nyissa meg az online leletközlő regisztrációs oldalát.
  2. Töltse ki értelemszerűen a mezőket, majd az oldal alján található “Regisztráció” gombra kattintva küldje el az adatokat.
  3. Kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot a megadott telefonszámon, hogy ellenőrizze az Ön személyazonosságát a visszaélések elkerülése érdekében.
  4. A sikeres telefonos megerősítést követően hozzáférését aktiváljuk, melyről e-mailben értesítjük. Ezután itt tekintheti meg az Ön által kért vizsgálatok adatait.
  Elfelejtett jelszó


Amennyiben elfelejtette jelszavát, a lenti gombra kattintva elérhető oldalon igényelhet újat, melyet automatikusan a regisztrációkor megadott e-mail-címre küld ki a rendszerünk.

A felhasználónév megegyezik a pecsétszámmal. A jelszó sikertelen kiküldése esetén kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a genoid@synlab.com címen.


Elfelejtett jelszó