Partner információk a titkosított leletküldésről

Partner információk a titkosított leletküldésről

2019.06.20


Tájékoztatjuk Tisztelt Partnereinket, hogy a 2018. május 25-től kötelező érvényű, az Európai Unió által elfogadott Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) előírásainak való megfelelése érdekében változások léptek életbe a SYNLAB Hungary Kft. leletküldési szolgáltatásaival kapcsolatban, amelyek a páciensek személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálják.

Amennyiben a leletek jelszavazásával kapcsolatosan problémái merülnének fel, kérjük olvassa el az alábbi tájékoztatást.


A leggyakrabban felmerülő kérdések


2018. május 18-24. között hírlevélben minden rendszerünkben található partnerünknek elküldtük jelszavát az általa megadott leletküldési e-mail-címre.

A rendszereinkben található összes partnerünk emailcímére hírlevélben küldtünk jelszót. Amennyiben nem találja, kérem ellenőrizze a levélszemét (spam) mappát. Ha továbbra sem találja jelszavát, kérem hívja a +36 1 5 888 501-es számot, és készítse elő, majd jelezze kollégánknak azt az e-mail-címét, amire korábban a leleteket, most a jelszót kéri.


Nem. A jelszavakat az Ön által megadott emailcímre küldtük el. Ahány leletküldési emailcímet adott meg, annyi jelszót küldtünk a megadott e-mail-címekre.

A Centrum-Lab a SYNLAB-csoport tagja, ezért a SYNLAB által küldött jelszót kell felhasználnia. A SYNLAB és Centrum-Lab jelszó tehát ugyanaz. Amennyiben nem találja, kérem ellenőrizze a levélszemét (spam) mappát. Ha továbbra sem találja jelszavát, kérem hívja a +36 1 5 888 501-es számot.

A páciens a páciensjelszóval, a beküldő pedig az e-mailen kapott 8-jegyű beküldői jelszóval tudja megnyitni a leletet.

Amennyiben nem tudja megnyitni a tömörített leletcsatolmányt, javasoljuk, hogy töltse le a rendszerének megfelelő 7zip telepítőprogramját a www.7-zip.org oldalról.
7zip program esetén az alábbi gombra kattintva töltheti le tájékoztató anyagunkat a jelszóval védett állományok kicsomagolásáról.

7zip használati útmutató


Amennyiben WinRaR, TotalCommander vagy a Windows Intéző az alapértelmezett tömörített állománykezelő program, az alább letölthető dokumentumban foglaltak szerint járjon el.

Használati útmutató

  1. Amennyiben a Google Chrome program nincs a számítógépén, telepítse a programot innen.
  2. A Chrome böngészőben lépjen be e-mail-fiókjába, és a nyissa meg a kapott leletet.
  3. Kövesse az itt található dokumentumban leírtakat.

Sajnos jelszavát nincs lehetősége megváltoztatni.



Vissza a hírekhez