Új vizsgálati csomagok a SYNLAB-nál: Vitamin csomagok

Új vizsgálati csomagok a SYNLAB-nál: Vitamin csomagok

2021.11.17

Örömmel tájékoztatjuk kedves Pácienseinket, hogy november közepétől új csomagok kerültek bevezetésre a SYNLAB-nál!

A következő négy új vitamin csomagot vezettük be, hogy mindenki megtalálhassa a számára legmegfelelőbbet:

  • C- és D-vitamin csomag
  • Antioxidáns vitamin csomag
  • B-vitamin csomag
  • Fáradtság vitamin csomag
C- és D-vitamin csomag

A csomag a C-vitamin és a D-vitamin vizsgálatát tartalmazza. A csomagot azok számára ajánljuk, akiknél C- vagy D-vitamin-hiány gyanúja merült fel, illetve akik e két vitamint valamilyen étrend-kiegészítő formájában fogyasztják és ellenőrizni szeretnék ennek hatékonyságát, illetve ezeket a vitaminokat tartalmazó étrendkiegészítőket fogyasztva ellenőrizni szeretnék ezek szintjét a szervezetükben.

Részletek és megrendelés
Antioxidáns vitamin csomag

A csomag az A-, C- és E-vitaminok mellett a D3-vitamint is tartalmazza. Ezek a vitaminok lassítják az öregedést, erősítik az immunrendszert, és fokozzák az állóképességet.

Részletek és megrendelés
B-vitamin csomag

B-vitamin csomagunk tartalmazza a legfontosabb B-vitaminokat. Vizsgálja a B1-, B2-, B3-, B5-, B6-, B12-vitamin-ellátottságot. Ezt a csomagot azoknak ajánljuk, akik szervezete nagyobb igénybevételnek van kitéve (pl. sportolók), gyomor-bélrendszeri betegség miatt kialakuló felszívódási zavar miatt, B-vitamin-készítmények szedése előtt állnak.

Részletek és megrendelés
Fáradtság vitamin csomag

Ezt a csomagot kifejezetten azon pácienseink számára alakítottuk ki, akik reggel is kialvatlanul ébrednek és sokszor fáradtak és stresszesek a nap folyamán, hiszen ezeket a tünetek a csomagba tartozó vitaminok (Coenzym Q10, C, D, B1, B2, B3, B5, B6, B12) hiánya és egyéb paraméterek alacsony szintje (pl. magnézium, szérum folsav) is okozhatja.

Részletek és megrendelés

Szeretne többet tudni az egyes vitaminokról és összehasonlítani a három nagyobb vitamin csomagunkat? Itt megteheti: www.synlab.hu/vitamin

Vissza a hírekhez