Nemzetközi hálózat vizsgálatai

Nemzetközi hálózat vizsgálatai

Nemzetközi hálózat vizsgálatai


A SYNLAB Hungary Kft. számos új vizsgálat bevezetésével jelentősen bővítette diagnosztikai palettáját. A bevezetett tesztek közül néhány világviszonylatban is újdonságnak számít, más paraméterek pedig a hazai diagnosztikai piacon nem voltak egyáltalán, vagy csak korlátozottan elérhetőek – egészen mostanáig.

Az új vizsgálatok valamennyi privát partnerünk rutin diagnosztikai eszköztárába beépülhetnek, hatékonyabbá és korszerűbbé téve így a betegellátást, emellett természetesen pácienseink számára is elérhetővé válnak magánvérvételi helyeinken.

Vizsgálatkérő lapok


Válogatás a nemzetközi SYNLAB-hálózat vizsgálatai közül

Partnereink és pácienseink figyelmébe ajánljuk azt a közel 90 új vizsgálatot, melyet klinikus kollégáink igényeinek figyelembevételével választottunk ki a nemzetközi synlab hálózat vizsgálati listájából, lehetővé téve így, hogy ezek a tesztek a napi diagnosztikai rutin részévé válhassanak Magyarországon is.

A vizsgálatok szakterületi csoportosításban, a szükséges mintavételi és preanalitikai információkkal együtt megtalálhatók az igényléshez kitöltendő kérőlapon.


Az alábbi diagnosztikai területek bővültek új paraméterekkel:
  • Klinikai kémia: 28 paraméter (pl.: interleukinek, zsíranyagcsere vizsgálatok, rizikófaktorok, vitaminok, enzimek, TBC kimutatás)
  • Endokrinológia: 23 paraméter (katekolaminok és egyéb hormonok, jód vizsgálat vérből és vizeletből)
  • Autoimmunitás: 11 autoantitest (köztük inzulin elleni antitest, deamidált gliadin peptid (DGP) ellenes antitest)
  • Gyógyszerszint meghatározás: 3 gyógyszer
  • Alvadási vizsgálatok: 2 paraméter (von Willebrand aktivitás és PAI (Plazminogen aktivator inhibitor))
  • Tumormarkerek: 8 marker
  • Széklet diagnosztika: 12 paraméter (széklet flóra státusz, emésztési, felszívódási és permeabilitási zavarok, gyulladások, infekciók, hasnyálmirigy működés markerei)

 

Reméljük, hogy az új diagnosztikai lehetőségek felkeltik érdeklődését és a SYNLAB által kínált vizsgálatok között megtalálja az Önt érdeklőt.


Abban az esetben, ha olyan laboratóriumi vizsgálatra lenne szüksége, melyet kérőlapjainkon nem talál, kérjük, jelezze ügyfélszolgálatunk felé!


Központi ügyfélszolgálatVissza az ajánlott vizsgálatainkhoz