Sárospatak Magánvérvételi Hely

Cím:
3950 Sárospatak, Comenius u. 20.

Időpontfoglalás

Telefon: +36 1 5 888 500 (magánvérvétel)

Magánvérvétel és mintaátvétel: H – P:  6.30 – 9.30
B épület, I. emelet 107-es szoba

Leletkiadás: H – P: 6.30 – 18.00 között a bejárat melletti recepción
(A leletek kérhetők e-mailben, illetve megtekinthetők az EESZT-ben is.)

Időpontfoglalás
  • online a fenti időpontfoglalás gombra kattintva
  • telefonon magánfinanszírozott vérvételre munkanapokon 8.00 – 16.00 között a központi ügyfélszolgálat +36 1 555 800-as számán

Vércukorterhelés esetén csak telefonos időpontfoglalás lehetséges.

Gyermekvérvétel 10 éves kortól.

A foglalt időpont tájékoztató jellegű, nem jelenti azt, hogy a páciens pontosan ebben az időpontban kerül behívásra mintavételre, későbbi behívás is lehetséges.

Az időpontfoglalás szerepe elsősorban az, hogy visszaigazolást kapjon a páciens arról, hogy melyik nap fogadja a laboratórium mintavételre, illetve iránymutatás arra vonatkozóan, hogy a várakozási idő minimalizálása érdekében a páciens lehetőség szerint mikor érkezzen a laboratóriumba.

Magánfinanszírozott vizsgálatok esetén az időpontfoglalás a fenti elérhetőségeken. Magánfinanszírozott vizsgálatra jelentkezéskor az igényelt laboratóriumi díját az érvényben lévő árlistáink szerint a helyszínen kell kifizetni, a vizsgálat ilyenkor nem a társadalombiztosítás terhére történik.

A magánvérvétel helyszíne: B épület, I. emelet 107-es szoba

A vérvételi helyen a mintavételt minden esetben az időpontfoglalás típusának megfelelő finanszírozási forma szerint tudjuk elvégezni. Így nincs lehetőség arra, hogy magánfinanszírozott vizsgálatra jelentkezés esetén a mintavételt vagy a vizsgálatokat közfinanszírozott formában végezzük!


Vissza a vérvételi helyszínekhez