X

Táplálékintolerancia vizsgálatok (46 tápanyag)

Táplálékintolerancia vizsgálatok (46 tápanyag)

Ár: 24000 Ft
Eredménykiadás: 7-9 munkanap


Új diagnosztikai lehetőség szérumból a táplálék-specifikus IgG kimutatására

Statisztikák alapján az emberek kb. 60 %-a mutat túlérzékenységet és / vagy intoleranciát a táplálék valamelyik összetevőjével szemben. Ez a túlérzékenység reakció változatos, sokszor nem specifikus egészségi problémákat okoz. Ezek lehetnek különféle bőrelváltozások, kiütések, bélpanaszok, migrénes fejfájások. Ha a klasszikus nutritiv allergia panel negatív (ahol táplálékspecifikus IgE mérés történik)  és a klinikai panaszok fennállnak érdemes a táplálékspecifikus IgG panelt is elvégezni.

Táplálék IgG paneljeink összetétele:

46 táplálék specifikus IgG:

alma, bárányhús, brazil dió, brokkoli, burgonya, búza, csirkehús, dinnyemix, dió, durum búza, édesvízi hal (lazac, pisztráng), élesztő, fehérhalmix (tőke-és lepényhal), fekete ribizli, fokhagyma, földimogyoró, földieper, glutén, gomba, grapefruit, gyömbér, kagyló és rák, kakaóbab, káposzta, kesudió, kukorica, mandula, marhahús, narancs és citrom. olajbogyó, paprikamix (piros, zöld sárga), paradicsom, póréhagyma, rizs, rozsliszt, sárgarépa, sertéshús, szójabab, tea, tehéntej, tojás, tonhal, uborka, zab, zeller, zöldség (borsó, lencse, bab)

Információ a laboratóriumi vizsgálatról:

  • kérjük a honlapról letölthető vizsgálatkérőlapot használni
  • mintavétel: natív vagy géles cső
  • mintaigény: 5 ml szérum vagy plazma
  • preanalitika: a  minta 7 napig +4Co-n tárolható, 7 nap után fagyasztani szükséges
  • a vizsgálattal kapcsolatban információ ad: Ügyfélszolgálat: +36 1 5 888 500 (hétköznap: 8.00 – 16.00 óráig)
  • az elkészült leletet a kérő orvosnak küldjük postán vagy elektronikusan