SARS-CoV-2 IgG antitest vizsgálat mintavétellel

11 000 Ft

A koronavírus (SARS-CoV-2) IgG antitest vizsgálatot nagyteljesítményű, professzionális laboratóriumi automatán végezzük Központi Mikrobiológiai Laboratóriumunkban, a nemzetközi diagnosztikai piac egyik vezető gyártójának kemilumineszcens mikropartikula immunoassay (CMIA) módszerével. Ez az eljárás az ELISA-módszer egy továbbfejlesztett változata, mely a gyorsteszteknél nagyságrendekkel megbízhatóbb eredményt ad. A gyártó által megadott, kiváló szenzitivitási és specificitási adatokat saját, összehasonlító vizsgálataink is igazolták. Az általunk kiadásra kerülő SARS-CoV-2 szerológiai eredmények megbízhatóságát nagymértékben növeli az is, hogy valamennyi leletünket a fertőzésszerológiában járatos mikrobiológus szakértőink validálják és interpretálják.

Kiknek érdemes elvégeztetniük a tesztet?

  • Akik megkapták bármelyik COVID-19 védőoltás előírt sorozatát és kíváncsiak arra, hogy a tüske fehérje (S-protein, spike protein) ellenes specifikus antitestek megjelentek-e szervezetükben.
  • Akik védettségi igazolvány kiváltásához szeretnének szerológiai laboratóriumi vizsgálatot végeztetni SARS-CoV-2 specifikus IgG antitest (ellenanyag) jelenlétének kimutatása céljából.
  • Akik tapasztaltak magukon az új koronavírus infekcióra jellemző tüneteket az elmúlt fél évben, és kíváncsiak arra, hogy kimutatható-e a COVID-19 megbetegedésre specifikus ellenanyagválasz a szervezetükben.
  • Akik nem tapasztaltak tüneteket, de ellenőrizni akarják, hogy esetleg tünetmentesen átestek korábban a fertőzésen, s így rendelkeznek specifikus immunitással.
  • Akik korábban kapcsolatba kerültek olyan személlyel vagy személyekkel, akikről később beigazolódott, hogy a találkozás időpontjában COVID-19 fertőzöttek lehettek, vagy COVID-19 betegségre jellemző tüneteket mutattak.
  • Akik a legmodernebb, legmegbízhatóbb és legpontosabb szerológiai tesztet keresik, mikrobiológiai interpretációval, elérhető áron.

  Fontos!

  • A COVID-19 megbetegedésre specifikus ellenanyagok vérből történő kimutatása akkor a legmegbízhatóbb, ha a tünetek megjelenése vagy a teljes oltási sorozat beadását követően minimum 2 hét eltelt a vérvételig!
  • Akut megbetegedés és fertőzőképesség vizsgálatára nem a vérvizsgálat, hanem a légutakból vett minta PCR vizsgálata szükséges!

További információk a vizsgálatról  

11 000 Ft
Fenti ár tartalmazza a mintavétel díját.
Rendelje meg vizsgálatunkat most!