Nutritív molekuláris allergia – tojás

13 500 Ft

Míg a hagyományos módszerekkel csak a teljes fehérjék (pl.: tej, tojás, mogyoró, nyírfa) és azok szenzibilizáló hatása vizsgálható, addig a komponens alapú, molekuláris allergén specifikus IgE teszt segítségével már az is pontosan kimutatható, hogy az allergén melyik összetevője áll a szenzibilizáció hátterében.

A nemzetközileg elismert módszer előnye, hogy elkülöníthetővé válik a fokozott rizikójú „high risk” és az enyhébb tüneteket okozó „low risk” allergia, valamint differenciálhatók a keresztallergiák is. Míg az igazoltan high risk típusoknál az allergén teljes kerülése javasolt, addig a low risk csoportba sorolt allergének esetén a tiltás már nem ennyire szigorú, ez pedig lényeges könnyebbséget jelenthet az allergiás panaszoktól szenvedő páciens számára életvitelének alakítása szempontjából.

Vizsgált komponensek:

nGal d1 ovomucoid, nGal d2 ovalbumin, nGal d3 conalbumin


Eredménykiadás: 21 munkanap


13 500 Ft
A fenti ár NEM tartalmazza a mintavétel díját.
Rendelje meg vizsgálatunkat most!