MyHealth genetikai teszt

109 900 Ft

A teszt a genetikai hajlamot elemzi bizonyos betegségek kialakulására. Kiemeli azokat a betegségeket, amelyek kockázata emelkedett és időben érdemes elkezdeni a megelőző intézkedéseket az egészség védelmének érdekében. Felméri különböző rosszindulatú daganatos betegségek és a szív-érrendszeri betegségek kialakulásának kockázatát, valamint információt nyújt az immunrendszert érintő állapotokról és különböző betegségekre való fogékonyságról, egyes betegségek lefolyásának súlyosságáról, bizonyos betegségekkel szembeni rezisztenciáról.

A MyHealth Cancer Risk (PRS) nem a ritka, betegséget okozó mutációt képes detektálni, hanem az adott rosszindulatú daganatos betegség kialakulásának kockázatát növelő és kockázatát csökkentő génváltozatokat képes azonosítani. A MyHealth Cancer Risk a prosztatarák, vastagbélrák, nyelőcsőrák, tüdőrák, pajzsmirigyrák, rosszindulatú melanoma, bazális sejtes karcinóma, laphámdaganat, hererák, mellrák kialakulásának kockázatát képes megbecsülni.

A MyHealth teszt
az Ön DNS-állományának egészét vizsgálja.

A teszthez elegendő egyetlen gyors önmintavétel.
A teszt eredményeiért töltse le az angol nyelvű alkalmazást az App Store-ból vagy Google Play-ből, vagy lépjen be foókjába az app.geneplanet.com/dna oldalon.


Kockázatok, amelyekről tudnia kell

Egyénenként változik, hogy milyen megbetegedések jelentenek kockázatot. Bizonyos betegségek kialakulásában a genetikai hajlam nagy szerepet játszik. Tudja meg, mely betegségekre érdemes odafigyelnie.

Kockázatok
Megelőzés

Használja a megelőzés erejét

Már ma változtasson az életmódján és vegyen részt szűrővizsgálatokon. A teszt lehetővé teszi, hogy megismerje azokat a betegségeket, melyek fokozott kockázatot jelenthetnek és ezáltal mielőbbi megelőző intézkedéseket tehet egészsége védelme érdekében.

19 elemzés

az Ön DNS-e alapján

Rákkockázat

1. Bazális sejtes karcinóma
2. Mellrák
3. Vastagbélrák
4. Tüdőrák
5. Rosszindulatú melanóma
6. Nyelőcsőrák
7. Prosztatarák
8. Laphámsejtes bőrrák
9. Hererák
10. Pajzsmirigyrák

Szív- és érrendszeri betegségek

1. Pitvarfibrilláció
2. Koszorúér betegség
3. Stroke

Immunrendszer

1. ABO vércsoport
2. COVID-19 lefolyás súlyossága
3. COVID-19 fogékonyság
4. HIV rezisztencia
5. Norovírus rezisztencia
6. Malária (P. vivax/knowlesi) rezisztencia
Az elemzéseken kívül a csomag tartalmazza a az utólagosan azonosított gémmutációkhoz kapcsolódó új, ingyenes elemzéseket, a rendszeres ingyenes új frissített elemzéseket, valamint az egészségügyi pontszám funkciót, mellyel felmérheti, javíthatja és figyelemmel kísérheti általános egészségi állapotát. Továbbá tartalmazza a Food ID funkciót, melynek alapja egy több mint 500 élelmiszerből álló lista. A listán szereplő élelmiszerek pontszámot kapnak annak megfelelően, hogy azok Ön számára egészségesnek vagy egészségtelennek minősülnek.

Információk a vizsgálatról

Az önmintavétel során a kithez mellékelt instrukcióknak megfelelő módon gyűjtsön nyálmintát a speciális mintavételi eszközbe.

  • A mintavétel előtt 30 percig ne egyen, ne igyon, ne dohányozzon, ne mosson fogat és ne rágózzon.
  • A mintavétel bármely napszakban elvégezhető.
  • Mintastabilitás a speciális mintavételi eszközben: szobahőmérsékleten 3 hónap

A mintából a laboratóriumban megtörténik a teljes genom szekvenálása (egy szervezet DNS-ben vagy egyes vírusok esetén RNS-ben tárolt teljes öröklődő információinak meghatározása). A vizsgálatot elég egyszer elvégezni.

  1. A mintavevőhöz mellékelt mintavételi útmutatóban ismertetett módon csomagolja be a mintát tartalmazó csövet.
  2. A mintát, a kitöltött kérőlapot tegye a dobozban található borítékba, majd ragassza rá a csomaghoz mellékelt címzett matricát.
  3. Az így megcímzett borítékot adja fel bármelyik postahivatalban.

A minta laboratóriumba érkezését követő 6 hét múlva emailben értesítjük, hogy a minta kiértékelése megtörtént.
Az eredmények az applikációban és a app.geneplanet.com/dna oldalon, fiókjába belépve tekinthetők meg.

Fontos, hogy az applikáció, ezáltal minden teszteredmény kizárólag ANGOL NYELVEN érhető el. Google Chrome böngészőben a app.geneplanet.com/dna honlapon teszteredményeit magyar nyelven is megtekintheti az oldal lefordítási lehetőség használatával, mely beállítható a chrome://settings/languages oldalon a Google Fordító bekapcsolásával.

UPGRADE

A MyHealth csomag megvásárlását követően bármikor Öné lehet

MyHealth
MyLifestyle csomag

plusz 45.900 Ft-ért

Részletek és megrendelés  
premium
Premium csomag

plusz 59.900 Ft-ért

Magában foglalja a MyLifestyle, MyHealth és MyAncestry csomag felett a grátisz MyOral csomagot is, amely a szájüregi mikrobiomról ad információt

Részletek és megrendelés  

Hogyan tud további teszteket vásárolni, vagy Premium Bundle-re váltani a későbbiekben?

Ha MyLifestyle vagy MyHealth tesztet vásárol a webshopban, a termék kézhezvételekor, illetve a minta laborba érkezésekor kiküldött visszaigazoló emailben is megküldjük Önnek az Upgrade-hez szükséges kuponkódokat. Ha a későbbiekben bármikor szeretne egy másik alapcsomagot megvásárolni vagy Premium Bundle csomagra váltani, tegye be a kívánt terméket a kosárba, fizetéskor pedig érvényesítse a kuponkódot. A kupon használatával az újabb termékekhez kedvezményes, ún. upgrade áron juthat majd. Upgrade esetén nem szükséges újabb mintavétel. Az eredmények 5-7 napon belül elérhetők online profiljában.

Ingyenes online tanácsadás

A vizsgálat mellé Ön regisztrálhat egy 20 perces online tanácsadásra, melyet a DNS-teszt megvásárlása után kérhet a sportdiagnosztika@synlab.com e-mail-címen.
Az ingyenes időpontfoglaláshoz az Ön GenePlanet minta azonosító kódja (barcode) szükséges.

A konzultáció egyszeri alkalomra vonatkozik és a következő opciók egyikére használható fel:

  • Termékismertetés, regisztrációval kapcsolatos segítségnyújtás, vagy
  • Eredményekhez kapcsolódó dietetikai és életviteli tanácsadás és
  • További konzultációs lehetőségek ismertetése (labor konzultáció, személyre szabott labor tervezés, dietetikai, orvosi konzultáció)

Nézze meg ismertető videóinkat

Regisztrációs folyamat bemutatása

DNS mintavételi folyamat bemutatása

A MyHealth Cancer Risk vizsgálat esetén minden betegségre vonatkozóan információt kapunk a relatív kockázatról (RR: a genetikai kockázat a lakosság körében tapasztalt kockázathoz képest), az 5-éves abszolút kockázatról (5yAR: annak a valószínűsége, hogy a betegség a következő 5 évben kialakul), az élettartamra vonatkozó kockázatról (annak a valószínűsége, hogy a betegség az életünk során kialakul), ajánlásokat tartalmaz a korai felismeréshez (amennyiben a betegség kialakulásának kockázata emelkedett, érdemes a szűrővizsgálatokat az általánosan javasolt életkornál korábbi életkorban elvégeztetni, sőt az ajánlás azt a konkrét életkort is magába foglalja, amikor a szűrővizsgálatot érdemes elvégeztetni), továbbá ajánlásokat tartalmaz a megelőzésre vonatkozóan.

A MyHealth vizsgálat eredménye nem számít diagnózisnak, nem helyettesíti a szakorvosi vizsgálatot. Amennyiben Önnek a MyHealth csomagba tartozó betegségkockázatokra vonatkozóan diagnosztizált betegsége van, akkor Önnél a teszt elvégzését nem javasoljuk.

109 900 Ft
Az ár a visszaküldés díját is tartalmazza.
Rendelje meg vizsgálatunkat most!