Fáradtság vitamin csomag

124 320 Ft 36 500 Ft -71%

A csomagról

Állandó kimerültség, fáradtság? Reggel nincs kedve kikelni az ágyból? Sokan már megszoktuk, hogy a reggelek nehezen indulnak, hogy kialvatlanul ébredünk és csak a kávé tart minket életben. Azonban ez mégsem normális. A fáradtságot legtöbb esetben vitaminhiány okozza! Vitamin csomagunkat kifejezetten úgy állítottuk össze, hogy tartalmazza a legtöbb olyan vitamint, melynek hiánya fáradtsághoz vezethet. Végeztesse el csomagunkat és mondjon búcsút az állandó kimerültségnek!

Kinek ajánljuk?

A csomagot azon pácienseinknek ajánljuk, akik sokszor már reggel is fáradtan ébrednek és a kimerültség egész napjukat végig kíséri.

Miről tájékoztat a vizsgálat?

A vizsgálat megmutatja, hogy az Ön szervezetében a szükséges mennyiséghez (referenciatartományhoz) képest mennyi van jelen az egyes vitaminokból.

Vizsgálatok Várható elkészülés
B1-vitamin 21 munkanap
B2-vitamin 21 munkanap
B3-vitamin 21 munkanap
B5-vitamin 21 munkanap
B6-vitamin 21 munkanap
B12-vitamin 21 munkanap
C-vitamin 21 munkanap
Össz. (total) D-vitamin 1-3 munkanap
Koenzim Q10 21 munkanap
Magnézium 1 munkanap
Szérum folsav 1-3 munkanap

Hogyan készüljön a vizsgálatra?

A vizsgálatok elvégzéséhez nincs szükség semmilyen speciális előkészületre. Amennyiben vitaminkészítményt szed, annak bevételét célszerű a mintavétel/vérvétel utánra időzíteni.

Leletértelmezés

Amennyiben nem rendelkezik kezelőorvossal, konzultálhat laborszakorvosainkkal, akik segítenek a leletek értelmezésében, és indokolt esetben javaslatot adnak újabb laborvizsgálatok elvégzésére, valamint szakorvos felkeresésére. Tudjon meg többet és kérjen laborszakorvosi konzultációt!

Foglaljon időpontot konzultációra

További javaslatok

Amennyiben a lelet eltérést nem mutat, javasoljuk a vizsgálatokat évente elvégeztetni.

124 320 Ft 36 500 Ft
A fenti ár tartalmazza a mintavétel díját.
Rendelje meg vizsgálatunkat most!