B-vitamin csomag

93 820 Ft 25 500 Ft -73%

A csomagról

Annak ellenére, hogy a csomagba tartozó B-vitaminok más-más funkciókért felelősek a szervezetünkben, ezekről a vitaminokról elmondható, hogy testünk anyagcsere folyamataiért, az energiaellátásért, az agy egészségéért, illetve a mentális jólétünkért és a vérképzésért is felelnek.
Az adagolásuk függ az életkortól, nemtől, , az esetleges betegségektől, illetve az életmódtól (pl. ha nem fogyasztunk állati eredetű élelmiszereket, akkor a B-12 vitamin esetében szükséges az étrend-kiegészítővel történő bevitel). Vízben oldódó vitaminok, ezért szervezetünk nem képes tárolni, így szükséges a folyamatos pótlása.

Kinek ajánljuk?

A szervezet nagyobb igénybevételekor (pl. sportolóknak), gyomor-bélrendszeri betegség miatt kialakuló felszívódási zavar esetén, B-vitamin készítmények szedése előtt, illetve a szedés alatt a hatóanyag felszívódás hasznosulás ellenőrzése érdekében.

Miről tájékoztat a vizsgálat?

A vizsgálat megmutatja, hogy az Ön szervezetében a szükséges mennyiséghez (referenciatartományhoz) képest mennyi van jelen az egyes vitaminokból. A csomag vizsgálja B1-, B2-, B3-, B5-, B6-, B12-vitamin-szinteket.

Vizsgálatok Várható elkészülés
B1-vitamin 21 munkanap
B2-vitamin 21 munkanap
B3-vitamin 21 munkanap
B5-vitamin 21 munkanap
B6-vitamin 21 munkanap
B12-vitamin 1-3 munkanap

Hogyan készüljön a vizsgálatra?

A vizsgálatok elvégzéséhez nincs szükség semmilyen speciális előkészületre. Amennyiben vitaminkészítményt szed, annak bevételét célszerű a mintavétel/vérvétel utánra időzíteni.

Leletértelmezés

Amennyiben nem rendelkezik kezelőorvossal, konzultálhat laborszakorvosainkkal, akik segítenek a leletek értelmezésében, és indokolt esetben javaslatot adnak újabb laborvizsgálatok elvégzésére, valamint szakorvos felkeresésére. Tudjon meg többet és kérjen laborszakorvosi konzultációt!

Foglaljon időpontot konzultációra

További javaslatok

Amennyiben a lelet eltérést nem mutat, javasoljuk a vizsgálatokat évente elvégeztetni.

93 820 Ft 25 500 Ft
A fenti ár tartalmazza a mintavétel díját.
Rendelje meg vizsgálatunkat most!