Antioxidáns vitamin csomag

48 800 Ft 20 500 Ft -58%

A csomagról

Az antioxidánsok többféle vegyületcsoportot foglalnak magukban: többek között vitaminok, ásványianyagok, karotinoidok, polifenolok, enzimek szerepelnek köztük. Számos antioxidáns a zöldségek, gyümölcsök jellegzetes színének kialakításáért is felel.

Az antioxidánsok feladata a szervezetben vagy a külső környezetben keletkező szabadgyökök elbontása, semlegesítése, ezért hatásosnak bizonyultak olyan egészségi probléma esetén, melyek a szabad gyökök okozta oxidatív károsodásból (oxidatív stressz) erednek, vagy azzal összefüggésben állnak, mint pl. daganatos elváltozások, szív- és érrendszeri betegségek.

Az oxidatív stressz káros hatásainak csökkentése érdekében figyeljünk az antioxidánsok megfelelő mennyiségű és minőségű bevitelére, valamint a káros szokások elhagyására (dohányzás, alkoholfogyasztás, stresszes életmód).

Az antioxidáns vitaminok lassítják az öregedést, erősítik az immunrendszert és fokozzák az állóképességet.

Kinek ajánljuk?

Akiknél a felsorolt rizikófaktorok jelen vannak (dohányzás, rendszeres alkoholfogyasztás, stresszes életmód stb.), valamint a vitaminkészítmények szedése előtt, illetve a vitaminpótlás (-kúra) befejezése után, hiszen egyes antioxidáns vitaminok túlszedése nem javasolt.

Miről tájékoztat a vizsgálat?

A vizsgálat megmutatja, hogy az Ön szervezetében a szükséges mennyiséghez (referenciatartományhoz) képest mennyi van jelen az egyes vitaminokból, mely alapján orvosa meghatározhatja az egyes vitaminok ajánlott napi adagját

Vizsgálatok Várható elkészülés
A-vitamin 21 munkanap
C-vitamin 21 munkanap
D3-vitamin (1,25-(OH)2) 21 munkanap
E-vitamin 21 munkanap

Hogyan készüljön a vizsgálatra?

A vizsgálatok elvégzéséhez nincs szükség semmilyen speciális előkészületre. Amennyiben vitaminkészítményt szed, annak bevételét célszerű a mintavétel/vérvétel utánra időzíteni.

Leletértelmezés

Amennyiben nem rendelkezik kezelőorvossal, konzultálhat laborszakorvosainkkal, akik segítenek a leletek értelmezésében, és indokolt esetben javaslatot adnak újabb laborvizsgálatok elvégzésére, valamint szakorvos felkeresésére. Tudjon meg többet és kérjen laborszakorvosi konzultációt!

Foglaljon időpontot konzultációra

További javaslatok

Amennyiben a lelet eltérést nem mutat, javasoljuk a vizsgálatokat évente, vagy vitaminpótlás befejezését követően elvégeztetni.

48 800 Ft 20 500 Ft
A fenti ár tartalmazza a mintavétel díját.
Rendelje meg vizsgálatunkat most!