X

Bemutatkozás

Bemutatkozás

SYNLAB – Értéket teremtünk az emberek, állatok és környezetünk számára

 

 

A SYNLAB Magyarország és Európa legnagyobb magán laborszolgáltatója. Széles vizsgálatai palettával rendelkezünk. Ügyfeleink több mint 4000 vizsgálat közül választhatnak. Humándiagnosztikai, környezetanalitikai és igazságügyi laborszolgáltatásainkat, magas színvonalon, kiváló szakembergárdával és korszerű technikai háttér segítségével végezzük.

A Humánanalitikai Üzletág orvosi laboratóriumai az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert és az MSZ EN ISO 14001:2015 szabvány szerinti környezetközpontú irányítási rendszert működtetnek. A Környezetanalitikai Üzletág vizsgálólaboratóriumai önálló, az MSZ EN ISO/IEC 17025:2005 szabványnak megfelelő minőségirányítási rendszert működtetnek, a laboratóriumok akkreditált tevékenysége, az akkreditálás műszaki területe a Nemzeti Akkreditáló Hatóság honlapján lévő adatbázisban megtalálható
Szakorvosaink a leletértékelés mellett konzultációval, konzíliummal is segítik a klinikus kollégák munkáját. A szakértői tevékenységet a humán orvoslás mellett az állatorvosi és a környezetkémiai elemzések területein is kiemelkedően fontosnak tartjuk.

Sikerünket mutatja az is, hogy a SYNLAB Európában évente több mint 200 millió laboratóriumi elemzést végez.

Meggyőződésünk, hogy a megelőzés az egészségügyi rendszer egyik legfontosabb eleme kell, hogy legyen. A megelőző intézkedések akkor hatásosak, ha a betegségek kockázatairól megfelelő és megalapozott felvilágosítást adunk, amelyhez nélkülözhetetlenek a pontos diagnosztikai szűrőtesztek valamint a laboratóriumi vizsgálatok. Ennek érdekében részt veszünk a betegek átfogó felvilágosítására irányuló kampányokban és szűrésekben. A SYNLAB fontos feladatának tekinti, hogy tevékenységével elősegítse az egészségügyi rendszer költségeinek hosszú távú csökkenését minden országban, ahol aktív tevékenységet folytat.

 

Célunk:

  • Az életterünkön belüli analitikát egy kézben egyesíteni, hogy a partnereinket a lehető legteljesebben, leggyorsabban és legkedvezőbb áron tudjuk kiszolgálni.
  • Önálló kutatásokat végezni és más kutatásokat támogatni.
  • A személyre szabott gyógyászatot támogatni, a megelőzés, a pontos labordiagnosztika és a megfelelő terápia segítségével.

 

Szolgáltatásaink:

  • Humán labordiagnosztikai vizsgálatok
  • Környezetanalitikai vizsgálatok
  • Analitika előkészítés
  • Minták szállítása
  • Mérések elvégzése
  • Leletek elkészítése, véleményezése
  • Széleskörű tanácsadás (a tudományos eredményekre alapozva)