X

Puffadás, hasmenés, emésztési zavarok kínozzák?

Puffadás, hasmenés, emésztési zavarok kínozzák?

Járjon utána a problémának!

Újonnan nyílt győri vérvételi helyünk januári kedvezményes ajánlatában végeztesse el a laktózintolerancia és/vagy cöliákia szűrését!

 

A laktózintolerancia (tejcukor-érzékenység) kivizsgálására a genetikai laktózintolerancia-tesztet javasoljuk. Mivel genetikai vizsgálatról van szó, eredményét a diéta nem befolyásolja, bármikor elvégezhető. Laktózintolerancia genetikai szűrővizsgálat 5.000 Ft helyett, 20% kedvezménnyel 4.000 Ft.

 

A lisztérzékenység diagnosztizálására – az akció időtartama alatt – két laborvizsgálatot kínálunk kedvezményesen. Cöliákia szűrése laboratóriumi vizsgálattal, melyben a szöveti transzglutamináz IgA és IgG elleni antitestek koncentrációját mérjük. Amennyiben gluténmentes diétát folytat, a vizsgálatot nem célszerű elvégezni.

Cöliákiaszűrés 4.000 Ft helyett, 20% kedvezménnyel 3.200 Ft.

Cöliákiaszűrés genetikai vizsgálattal, mely során a szájnyálkahártya-törletből vagy vérből végezhető genetikai vizsgálattal a HLA-géncsalád fogékonyságot jelentő fehérjemolekulákat kódoló genetikai változatainak kimutatását végezzük. A genetikai vizsgálat eredményét a diéta nem befolyásolja, így bármikor elvégezhető.

Cöliákiaszűrés genetikai vizsgálata 19.000 Ft helyett, 20% kedvezménnyel 15.200 Ft.

stomach