Nemzetközi hálózat vizsgálatai

Nemzetközi hálózat vizsgálatai


A SYNLAB Hungary Kft. számos új vizsgálat bevezetésével jelentősen bővítette diagnosztikai palettáját. A bevezetett tesztek közül néhány világviszonylatban is újdonságnak számít, más paraméterek pedig a hazai diagnosztikai piacon nem voltak egyáltalán, vagy csak korlátozottan elérhetőek – egészen mostanáig.

Az új vizsgálatok valamennyi privát partnerünk rutin diagnosztikai eszköztárába beépülhetnek, hatékonyabbá és korszerűbbé téve így a betegellátást, emellett természetesen pácienseink számára is elérhetővé válnak magánvérvételi helyeinken.

Vizsgálatkérő adatlapok


Válogatás a nemzetközi SYNLAB-hálózat vizsgálatai közül

Partnereink és pácienseink figyelmébe ajánljuk azt a közel 90 új vizsgálatot, melyet klinikus kollégáink igényeinek figyelembevételével választottunk ki a nemzetközi synlab hálózat vizsgálati listájából, lehetővé téve így, hogy ezek a tesztek a napi diagnosztikai rutin részévé válhassanak Magyarországon is.

A vizsgálatok szakterületi csoportosításban, a szükséges mintavételi és preanalitikai információkkal együtt megtalálhatók az igényléshez kitöltendő kérőlapon.


Az alábbi diagnosztikai területek bővültek új paraméterekkel:
  • Klinikai kémia: 28 paraméter (pl.: interleukinek, zsíranyagcsere vizsgálatok, rizikófaktorok, vitaminok, enzimek, TBC kimutatás)
  • Endokrinológia: 23 paraméter (katekolaminok és egyéb hormonok, jód vizsgálat vérből és vizeletből)
  • Autoimmunitás: 11 autoantitest (köztük inzulin elleni antitest, deamidált gliadin peptid (DGP) ellenes antitest)
  • Gyógyszerszint meghatározás: 3 gyógyszer
  • Alvadási vizsgálatok: 2 paraméter (von Willebrand aktivitás és PAI (Plazminogen aktivator inhibitor))
  • Tumormarkerek: 8 marker
  • Széklet diagnosztika: 12 paraméter (széklet flóra státusz, emésztési, felszívódási és permeabilitási zavarok, gyulladások, infekciók, hasnyálmirigy működés markerei)

 

Reméljük, hogy az új diagnosztikai lehetőségek felkeltik érdeklődését és a SYNLAB által kínált vizsgálatok között megtalálja az Önt érdeklőt.


Vissza az ajánlott vizsgálatainkhoz