Erősségeink


A SYNLAB Magyarország és Európa legnagyobb labordiagnosztikai szolgáltatója. A SYNLAB Group 40 országban van jelen, kb. 20 000 munkavállalót foglalkoztat, árbevétele megközelíti a 2 Mrd Eurót, évente 500 millió vizsgálatot végez.

Magyarországon országos vérvételi és laboratóriumi hálózattal rendelkezünk (közel 70 helyszínen), összesen 5 000 féle, éves szinten 45 millió vizsgálatot végzünk. Szolgáltatásaink beutaló és előjegyzés nélkül is bármikor igénybe vehetők.

Küldetésünk főszerepet vállalni az egészségmegőrzésben és az egészségtudatosságra nevelésben, valamint hangsúlyozni a megelőzés fontosságát.
Egyedülállóan széles vizsgálati paletta

A SYNLAB-csoport a humán laboratóriumi diagnosztika területén szinte határtalan lehetőségeket kínál ügyfeleinek, országos és európai viszonylatban egyaránt. Már a hazai laboratóriumaink által kínált paletta is egyedülállóan széles (közel 700-féle laboratóriumi tesztet végzünk), partnereink és pácienseink számára azonban elérhető a SYNLAB Holding összes vizsgálata, mely így további 5000 paramétert hoz a diagnosztika látóterébe. Ezek között megtalálhatók a klinikai kémiai, immunológiai, hematológiai, endokrinológiai, véralvadást monitorozó, tumor diagnosztikai, allergia és táplálék intolerancia tesztek, vizelet- és széklet diagnosztikai paraméterek, a gyógyszerszint monitorozás, magzati kockázat szűrés, vércsoport szerológia vizsgálatai, valamint számos mikrobiológiai, fertőzés szerológiai, molekuláris diagnosztikai és genetikai teszt egyaránt. Amit máshol nem talál, keresse nálunk!

 

Országos lefedettség – könnyű elérhetőség

Közel 70 telephelyünk révén országos lefedettséggel rendelkezünk, klinikai kémiai, mikrobiológiai laboratóriumainkat, valamint magán vérvételi helyeinket az ország számos nagyvárosában megtalálja.

 

Gyors leletközlés – Elektronikus lelettovábbítás automatikusan

Miután a minták beérkeztek a mintát feldolgozó telephelyünkre, a vizsgálatok hamar elkészülnek, köszönhetően az optimálisan szervezett hálózati munkának és az alkalmazott fejlett technológiának. A rutin vizsgálati eredmények jelentős része még aznap elérhetővé válik. (Részletes információt az egyes vizsgálatok elkészülési idejéről árlistáinkon, illetve az adott paraméter adatlapján talál.) A legtöbb telephelyünk esetében lehetőség van az elkészült laboratóriumi leletek automatikus, elektronikus továbbítására is.

 

Logisztikai hálózat

Országos logisztikai hálózat, mintaszállítás partnereink számára.


Mintavételi eszközök

Mintavételi eszközök biztosítása partnereink számára.

 

Sürgősségi vizsgálatok

Laboratóriumainkban lehetőség van egyes vizsgálatokat sürgősséggel is igénybe venni, telephely függvényében non-stop, 24 órás szolgáltatást is tudunk biztosítani, igény esetén.

 

Leletinterpretáció, konzultáció szakértővel

Leleteinket – az elvégzett vizsgálatok típusától függően – szöveges értékeléssel is el szoktuk látni. Amennyiben Önnek bővebb magyarázatra, segítségre van szüksége az eredmények értelmezéséhez, kérhet tőlünk szakorvosi konzultációt is: munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

 

Magán vérvételi szolgáltatás, vérvétel helyszíni kiszállással

Partnereink számára előzetes egyeztetést követően helyszíni kiszállással vérvételi szolgáltatást nyújtunk, szakképzett személyzet, mintavételi eszközök biztosításával és a levett minták elszállításával.

 

Ügyfélszolgálat

Célunk, hogy pácienseink és partnereink a leggyorsabb és legkényelmesebb módon informálódhassanak szolgáltatásunkról, ezért indítottuk el ügyfélszolgálatunkat. A leggyakrabban feltett kérdésekre a válaszokat megtalálja a Gyakori kérdések menüpontban témánként összegyűjtve. Ha olyan kérdése van, melyre itt nem talál kielégítő választ, bátran hívja ügyfélszolgálatunkat, igyekszünk segíteni!

 

Hírlevél szolgáltatás

A mai felgyorsult életvitel mellett kiemelkedően fontos, hogy a szükséges információk a lehető leghamarabb eljussanak azokhoz, akiknek szüksége van rá. Hírlevél szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy az új vizsgálati lehetőségekről, szolgáltatási palettánk bővüléséről, valamint akcióinkról Ön az elsők között értesülhessen – s így ne maradjon le semmiről!

 

Segítség a diagnosztikához

Partnereink és pácienseink számára segítséget jelenthet, ha a laboratóriumi vizsgálatokat szakterülethez, tünetekhez, vagy fizikai eltérésekhez kapcsolt csoportosításban is áttekinthetik. Vizsgálati ajánlónkban azokra a területekre vonatkozóan adunk bővebb információt, melyek a visszajelzések alapján a leginkább érdeklődésre tartanak számot.

 

Kedvező szolgáltatási árak, akciós csomagok

Cégünk célkitűzése, hogy kedvező áron kínáljunk ügyfeleink számára minden igényt kielégítő szolgáltatást, mindezt azonban minőségi kompromisszumok nélkül! Vizsgálati mennyiségtől függően partnereink számára lehetőség van egyedi, személyre szabott árak kialakítására, volumen alapú kedvezményekkel, utólagos havi fizetéssel, átutalással.

 


Legyen a partnerünk!