Szerencs Vérvételi Hely

Cím:
3900 Szerencs, Bekecsi u. 10. (Egyesített Szociális és Egészségügyi Intézet)

Időpontfoglalás

Telefon: + 36 30 603 0293; +36 47 361 758 / 51 mellék

Közfinanszírozott vérvétel és mintaátvétel: H – P:  7.00 – 10.00

Magánvérvétel és mintaátvétel: H – P:  7.00 – 10.00

Leletkiadás: H – P: 7.00 – 15.00 az intézeti regisztrációnál
(A leletek kérhetők e-mailben, illetve megtekinthetők az EESZT-ben is.)

Időpontfoglalás
  • online a fenti időpontfoglalás gombra kattintva
  • telefonon munkanapokon 10.00 – 12.00 között a fenti számokon

6 év alatti gyermekek, ill. vércukorterhelés esetén csak telefonos időpontfoglalás lehetséges.

Gyermekvérvétel csak 2 éves kor felett lehetséges.

A foglalt időpont tájékoztató jellegű, nem jelenti azt, hogy a páciens pontosan ebben az időpontban kerül behívásra mintavételre, későbbi behívás is lehetséges.

Az időpontfoglalás szerepe elsősorban az, hogy visszaigazolást kapjon a páciens arról, hogy melyik nap fogadja a laboratórium mintavételre, illetve iránymutatás arra vonatkozóan, hogy a várakozási idő minimalizálása érdekében a páciens lehetőség szerint mikor érkezzen a laboratóriumba.

Közfinanszírozott vizsgálatok esetén időpontot foglalni akkor nem szükséges, ha a páciens sürgősségi laborvizsgálatra érkezik szabályosan kitöltött beutalóval.

Közfinanszírozott vizsgálat kizárólag a jogszabályoknak megfelelő, érvényes beutalóval, a laboratórium területi ellátási kötelezettségébe való tartozás igazolása esetén vehető igénybe! Kérjük, ezt feltétlenül ellenőrizze az időpontfoglalás indítása előtt, mivel ezek hiányában a vizsgálatokat csak magánfinanszírozás keretében van lehetőségünk elvégezni.

Területi ellátási kötelezettség közfinanszírozott vizsgálatok esetén:

Szolgáltatásunkat az ÁNTSZ hatályos területi ellátási kötelezettségi határozata alapján érvényes TAJ-kártyával és a lenti lakhellyel rendelkező lakosok ingyenesen vehetik igénybe.

Abaújszántó, Alsódobsza, Baskó, Bekecs, Golop, Legyesbénye, Mád, Megaszó, Mezőzombor, Monok, Prügy, Rátka, Sima, Szerencs, Taktaharkány, Taktakenéz, Taktaszada, Tállya

Társadalombiztosítási ellátásként rendelésre érkezéskor szükséges:

  • személyazonosító igazolvány
  • lakcímkártya
  • TAJ-kártya
  • beutaló

Magánfinanszírozott vizsgálatok esetén az időpontfoglalás a fenti elérhetőségeken. Magánfinanszírozott vizsgálatra jelentkezéskor az igényelt laboratóriumi díját az érvényben lévő árlistáink szerint a helyszínen kell kifizetni, a vizsgálatok ilyenkor nem a társadalombiztosítás terhére történik.

A vérvételi helyen a mintavételt minden esetben az időpontfoglalás típusának megfelelő finanszírozási forma szerint tudjuk elvégezni. Így nincs lehetőség arra, hogy magánfinanszírozott vizsgálatra jelentkezés esetén a mintavételt vagy a vizsgálatokat közfinanszírozott formában végezzük!


Vissza a vérvételi helyszínekhez