Budapest 12. kerület, Budavári Önkormányzat Egészségügyi Szolgálat (Maros utcai Szakrendelő) Vérvételi Hely Centrum-Lab (SYNLAB-csoport tagja)

Cím:
1122 Budapest, Maros u. 16/B

Időpontfoglalás

Telefon: +36 70 489 4047, +36 1 356 5044/9127

Közfinanszírozott vérvétel és mintaátvétel: H–P: 7.00 – 9.30 

Leletkiadás: H–Cs: 8–19, P: 8–15 (az I. emeleti betegirányítónál)
 A leletek kérhetők e-mailben, illetve megtekinthetők az EESZT-ben is!

Időpontfoglalás
  • online a fenti időpontfoglalás gombra kattintva
  • telefonon munkanapokon 12 – 14 óra között a +36 70 489 4047-es számon, illetve a +36 1 356 5044/9127 melléken
    6 év alatti gyermekek, illetve vércukorterhelés esetén csak telefonos időpontfoglalás lehetséges!

FIGYELEM!

Ezen a vérvételi helyen a kedvezményes csomagok nem elérhetők!


A foglalt időpont tájékoztató jellegű, nem jelenti azt, hogy a páciens pontosan ebben az időpontban kerül behívásra mintavételre, későbbi behívás is lehetséges. 

Az időpontfoglalás szerepe elsősorban az, hogy visszaigazolást kapjon a páciens arról, hogy melyik nap fogadja a laboratórium mintavételre, illetve iránymutatás arra vonatkozóan, hogy a várakozási idő minimalizálása érdekében a páciens lehetőség szerint mikor érkezzen a laboratóriumba.

Közfinanszírozott vizsgálatok esetén időpontot foglalni akkor nem szükséges, ha a páciens sürgősségi laborvizsgálatra érkezik szabályosan kitöltött beutalóval. 

Közfinanszírozott vizsgálat kizárólag a jogszabályoknak megfelelő, érvényes beutalóval, a laboratórium területi ellátási kötelezettségébe való tartozás igazolása esetén vehető igénybe! 
Területi ellátási kötelezettség szempontjából az orvos telephelyének címe vagy a beutalt állandó lakhelye vehető figyelembe.
Kérjük, ezt feltétlenül ellenőrizze az időpontfoglalás indítása előtt, mivel ezek hiányában a vizsgálatokat csak magánfinanszírozás keretében van lehetőségünk elvégezni.

Területi ellátási kötelezettség közfinanszírozott vizsgálatok esetén:
Szolgáltatásunkat az ÁNTSZ hatályos területi ellátási kötelezettségi határozata alapján érvényes TAJ-kártyával rendelkező I. és XII. kerületi állandó lakosok ingyenesen vehetik igénybe, jogszabály szerint hatályos beutalási rend szerint.

Társadalombiztosítási ellátásként rendelésre érkezéskor szükséges:

  • személyazonosító igazolvány
  • lakcímkártya
  • TAJ-kártya
  • beutaló


A laboratóriumban behívórendszer működik, érkezéskor az erre a célra szolgáló automatából sorszámot kell húzni a kiírt szempontok alapján. A páciensek behívása nem érkezési sorrendben történik.


Vissza a vérvételi helyszínekhez