Budapest 12. kerület, Szent János Kórház Laboratórium és Magánvérvételi Hely

Cím:
1125 Budapest, Diós árok 1-3. és Kútvölgyi út 2.


Telefon: + 36 1 458 45 69, +36 1 458 45 73

Közfinanszírozott vérvétel és mintaátvétel: H–P: 7:00 – 11:00

Magánvérvétel és mintaátvétel: H–P: 7:00 – 12:00

Leletkiadás: H, Sz, P: 11:00 – 16:30

K, Cs: 11:00 – 17:30 (a mintavétel napján 15:30-tól)

Időpontfoglalás:

  • Weboldalunkon keresztül a fent található Időpontfoglalás gombra kattintással.
  • Személyesen vagy telefonon: H-P 11.00-14.30 a 06 (1) 458 4569-es vagy a 06 (1) 458 4571-es telefonszámokon.

A foglalt időpont tájékoztató jellegű, nem jelenti azt, hogy a páciens pontosan ebben az időpontban kerül behívásra mintavételre, későbbi behívás is lehetséges. Az időpontfoglalás szerepe elsősorban az, hogy visszaigazolást kapjon a páciens arról, hogy melyik nap fogadja a laboratórium mintavételre, illetve iránymutatás arra vonatkozóan, hogy a várakozási idő minimalizálása érdekében a páciens lehetőség szerint mikor érkezzen a laboratóriumba.

Közfinanszírozott vizsgálatok esetén időpontot foglalni akkor nem szükséges, ha a páciens a Szent János Kórház szakrendelésén kiállított beutalóval érkezik a laboratóriumba (mivel a szakrendelésen időpontfoglalással adják fel a kéréseket), vagy ha a laborvizsgálat sürgős. Közfinanszírozott vizsgálat kizárólag a jogszabályoknak megfelelő, érvényes beutalóval, a laboratórium területi ellátási kötelezettségébe való tartozás igazolása esetén vehető igénybe! Kérjük, ezt feltétlenül ellenőrizze az időpontfoglalás indítása előtt, mivel ezek hiányában a vizsgálatokat csak magánfinanszírozás keretében van lehetőségünk elvégezni.

Területi ellátási kötelezettség közfinanszírozott vizsgálatok esetén:

Budapest XII. ker., Budajenő, Budakeszi, Csabdi, Etyek, Gyermely, Mány, Nagykovácsi, Páty, Perbál, Solymár, Szomor, Telki, Tök, Zsámbék, Remeteszőlős

Magánfinanszírozott vizsgálatok esetén az időpontfoglalás nem szükséges, de lehetséges. Magánfinanszírozott vizsgálatra jelentkezéskor az igényelt laboratóriumi vizsgálatok díját az érvényben lévő árlistáink szerint a helyszínen kell kifizetni, a vizsgálatok elszámolása ilyenkor nem a társadalombiztosítás terhére történik. Amennyiben magánfinanszírozott formában kíván vizsgálatra jelentkezni és nincs a kiválasztott napra szabad időpont, akkor előjegyzés nélkül, érkezési sorrendben is tudjuk fogadni a nyitvatartási idő alatt (kivéve: gyermek vérvétel, terhelés). 

A vérvételi helyen a mintavételt minden esetben az időpontfoglalás típusának megfelelő finanszírozási forma szerint tudjuk elvégezni. Így nincs lehetőség arra, hogy magánfinanszírozott vizsgálatra jelentkezés esetén a mintavételt vagy a vizsgálatokat közfinanszírozott formában végezzük!


A laboratóriumban behívórendszer működik, érkezéskor az erre a célra szolgáló automatából sorszámot kell húzni a kiírt szempontok alapján. A páciensek behívása nem érkezési sorrendben történik.
Vissza a vérvételi helyszínekhez