Mór Laboratórium és Vérvételi Hely

Cím:
8060 Mór, Kórház u. 21.

Időpontfoglalás

Telefon: +36 22 407 109

Közfinanszírozott vérvétel: H – P:  6.30 – 9.00

Leletkiadás: H – P: 10.00 – 11.30 és 12.00 – 14.15

Magánvérvétel: H – P:  9.30 – 11.00

Időpontfoglalás
 • online a fenti időpontfoglalás gombra kattintva, közfinanszírozott vizsgálatok esetén
 • személyesen a SYNLAB Móri Laboratóriumában munkanapokon 10:00-11:30 és 12.00 – 14.15 között
 • telefonon 12.00-14.15 között a laboratórium +36 22 407 109-es számán

A foglalt időpont tájékoztató jellegű, nem jelenti azt, hogy a páciens pontosan ebben az időpontban kerül behívásra mintavételre, későbbi behívás is lehetséges.

Az időpontfoglalás szerepe elsősorban az, hogy visszaigazolást kapjon a páciens arról, hogy melyik nap fogadja a laboratórium mintavételre, illetve iránymutatás arra vonatkozóan, hogy a várakozási idő minimalizálása érdekében a páciens lehetőség szerint mikor érkezzen a laboratóriumba.

Közfinanszírozott vizsgálatok esetén időpontot foglalni akkor nem szükséges, ha:

 • a laboratóriumi vizsgálatkérés sürgős (sürgősség esetén csak a vizsgálatok meghatározott köre igényelhető, emellett a sürgősségi igényt az orvosnak kell igazolnia a kérőlapon, 48 órán belüli a beutalás)
 • hozott vizelet és/vagy székletminta esetén
 • 14 éves kor alatt

Minden egyéb esetben az időpontfoglalás kötelező!

Közfinanszírozottan csak a laboratórium területi ellátási kötelezettségébe tartozó pácienseket tudjuk ellátni.

A SYNLAB Móri Laboratórium területi ellátási kötelezettségébe tartozó települések:

Fehérvárcsurgó Isztimér Bakonycsernye Balinka Söréd Pusztavám Nagyveleg Mór Magyaralmás Kincsesbánya Bodajk Csákberény Csókakő


Társadalombiztosítási ellátásként rendelésre érkezéskor szükséges:

 • személyazonosító igazolvány
 • lakcímkártya
 • TAJ-kártya
 • beutaló

Kérjük, hogy az időpontfoglalás megkezdése előtt fentieket feltétlenül ellenőrizze, mivel érvénytelen beutaló vagy területi ellátáson kívüli beutalás esetén a vizsgálatokat nem áll módunkban elvégezni.

Magánfinanszírozott vizsgálatra jelentkezés esetén kérjük, hívja laboratóriumunkat a +36 22 407 109-es számon munkanapokon 12:00-14:15 között. Az előjegyzés során kollégánknak mindenképpen jelezze, amennyiben a felsorolt vizsgálatok valamelyikéről van szó:
 • terheléses vércukorvizsgálat (OGTT)
 • terheléses inzulinvizsgálat
 • celluláris vizsgálatok (celluláris immunstátus, celluláris immunstátus NK funkció méréssel, NK lymphocyta funkció, HLA-B27, CD4 és CD8 lymphocyta, TH1/TH2 citokin arány gamma interferon és IL4 méréssel) – csak a Podmaniczky utcai Magánvérvételi Helyen végezhető, kivéve HLA-B27
 • gyógyszerallergia – csak a Podmaniczky utcai Magánvérvételi Helyen végezhető

Kérjük, ha több személy érkezne hozzánk mintavételre, mindenkinek külön-külön foglaljon időpontot.


Kérjük, hogy ne küldjön üzenetet az időpontfoglalási mező megjegyzés rovatán keresztül, csak a vizsgálathoz tartozó információkat írja be, mert nem áll módunkban ezeket feldolgozni.


Kérjük, csak mintaleadási igény esetén is foglaljon időpontot.


Szükséges dokumentumok

Kérjük, ne felejtse el magával hozni személyazonosításra alkalmas dokumentumait is, melyek az Ön mintáinak és leleteinek biztonságos azonosításához szükségesek: személyazonosító okmányát, lakcímkártyáját, és ha rendelkezésre áll, akkor TAJ-kártyáját is, mivel ez egyedi mintaazonosítást és az elkészült leletek gyors visszakereshetőségét teszi lehetővé.

Szíves együttműködését és megértését köszönjük!

A vizsgálatok eredményét igény szerint az Ön által megadott e-mail címre továbbítjuk, vagy személyesen a vérvételi helyen veheti át. Több vizsgálat kérése esetén az eredményeket együttesen adjuk ki, attól függetlenül, hogy bizonyos eredmények hamarabb elkészülnek. Ez azt jelenti, az eredmények küldésének várható időpontja legkésőbb a kért vizsgálatok közül a leghosszabb vállalási idővel rendelkező vizsgálat vállalási napjával egyezik meg.

Vérvétellel és mintavétellel kapcsolatos információkért kattintson ide.

A vérvételi helyen a mintavételt minden esetben az időpontfoglalás típusának megfelelő finanszírozási forma szerint tudjuk elvégezni. Így nincs lehetőség arra, hogy magánfinanszírozott vizsgálatra jelentkezés esetén a mintavételt vagy a vizsgálatokat közfinanszírozott formában végezzük!


Vissza a vérvételi helyszínekhez