Budapest 9. kerületi Laboratórium (Ferencváros)

Cím:
1095 Budapest, Mester u. 45. II. em.

Időpontfoglalás

Telefon: +36 30 372 6067, +36 1 455 45 38

Vérvétel és mintaátvétel: H-P: 7.30 – 10.00

Nyitvatartás: H-P: 7.00 – 15.00

Leletkiadás: 

  • Ügyfélkapus regisztrációval és TAJ-számmal rendelkező pácienseink a leleteiket közvetlenül letölthetik az EESZT rendszeréből.
  • A leletek kérhetők e-mailen is, ebben az esetben minden megjelenéskor hozzájárulási nyilatkozatot kell kitölteni a vérvételi hely adminisztrációján.
  • Utólagosan igényelt e-mailes leletküldés esetén formanyomtatvány kitöltésére van szükség. A hozzájárulási nyilatkozat letölthető itt.
  • Papíralapú leletkiadás csak kivételesen indokolt esetekben kérhető, melynek átvételéről az adminisztrációval előre egyeztetni szükséges.
Időpontfoglalással kapcsolatos információk:

A beutalt betegek számára vérvétel esetén az időpontfoglalás KÖTELEZŐ, a sürgősségi eseteket kivéve.
A sürgősségi igényt a beutaló orvosnak kell hitelesen igazolnia a kérőlapon pecsétjével és aláírásával, sürgősséggel csak a vizsgálatok meghatározott köre vehető igénybe.

Online időpontfoglalással: kattintson a fenti Időpontfoglalás gombra! Javasoljuk ezt választani a telefonvonalak túlterheltsége miatt!

Telefonos időpontfoglalás: a fenti számon, hétköznap 12.30 – 15.00 között

Hozott minta esetén – ha a minta levétele nem a laboratóriumban történik és vérvétel sem lesz – időpontfoglalás nem szükséges.

Orális glükóz tolerancia teszt (cukorterhelés) csak akkor végezhető, ha a foglalás reggeli időpontra történt (7.30 és 9.30 között), mivel a vizsgálat esetenként 2 órát is igénybe vehet. Ezért kérjük, hogy ne online foglaljanak időpontot, hanem az időpontfoglaláshoz megadott telefonszámokon jelentkezzenek be. Kérjük, hozzon magával a terhelésre 75 g glükózt, mely bármelyik patikában beszerezhető.

Tájékoztatjuk tisztelt Pácienseinket, hogy 2023. október 25-én (szerdán) áramszünet miatt a Ferencvárosi Egészségügyi Szolgáltató összes telephelye zárva tart.

Megértésüket köszönjük.

Területi ellátási kötelezettség közfinanszírozott vizsgálatok esetén:

Szolgáltatásunkat az ÁNTSZ hatályos területi ellátási kötelezettségi határozata alapján érvényes TAJ-kártyával rendelkező IX. kerületi állandó lakosok IX. kerületi ellátási kötelezettségű háziorvosi vagy szakorvosi beutalóval vehetik igénybe, jogszabály szerint hatályos beutalási rendben.

Társadalombiztosítási ellátásként rendelésre érkezéskor szükséges:

  • személyazonosító igazolvány
  • lakcímkártya
  • TAJ-kártya
  • beutaló
Vissza a vérvételi helyszínekhez