Tájékoztatás a GenoID Laboratórium költözéséről

Tájékoztatás a GenoID Laboratórium költözéséről

2019.11.27


Tájékoztatjuk tisztelt Partnereinket, hogy a SYNLAB GenoID Laboratórium és az ebbe beolvadó SYNLAB DNS Laboratórium a XII. kerületi Szanatórium utcából a SYNLAB Budapest Központi Laboratóriumába költözött.

Az új laboratóriumban a munka december 16-án elindult, mivel azonban korábbi tájékoztatásunknak megfelelően december 5-12 között nem volt módunk méréseket végezni, ezért emlékeztetjük, hogy a vállalt leletküldési határidő minden vizsgálat esetében 5-10 nappal meghosszabbodik. Fentiekkel kapcsolatban szíves türelmüket és megértésüket kérjük.

A mintákat december 9-től már a laboratórium új helyszínén fogadjuk, melynek címe a következő:


SYNLAB Budapest Központi Laboratórium
1211 BUDAPEST, WEISS MANFRÉD ÚT 5-7.

Budapest DOCK – Szabadkikötő


Megközelítés


A fenti információk minden mintatípusra vonatkoznak, legyen szó molekuláris mikrobiológiai, genetikai vagy DNS-vizsgálatról.

A használatban levő telefonszámunk a költözést követően is megmarad, laboratóriumunk továbbra is a +36 1 465 0124-es számon lesz elérhető. A mintaszállítással és mintavételi eszközök igénylésével kapcsolatos telefonszám, a +36 1 425 7735 sem változik.

Az e-mail-címünk további tájékoztatásig az eddig megszokott genoid@synlab.com, illetve a genoid.DNA@synlab.com marad.

Weboldalunk átirányítása után további szakmai információkat a synlab.hu orvos partnereinknek szóló oldalán talál.

Reméljük, hogy a berendezkedést követően új, korszerű épületünkben továbbra is partnereink megelégedésére és pácienseik gyógyulására lehetünk molekuláris diagnosztikai szolgáltatásainkkal!



Megközelítés

Nagyobb méretű megjelenítésért kattintson a képre.

Megközelítés

Vissza a hírekhez