SYNLAB logóval ellátott tárgylemeztartó dobozok bevezetése

SYNLAB logóval ellátott tárgylemeztartó dobozok bevezetése

2023.06.27

 

Tájékoztatjuk tisztelt Partnereinket, hogy a SYNLAB Hungary Kft. bevezeti csepeli laboratóriumában a többször használatos, SYNLAB logóval ellátott, tárgylemeztartó dobozokat Partnerei részére a mikrobiológiai (és hematológiai) direkt kenet típusú vizsgálatok laboratóriumba történő továbbítására.

A használt tárgylemeztartó dobozok a SYNLAB laboratóriumaiban kerülnek fertőtlenítésre, így azok újra felhasználható állapotban jutnak vissza Partnereinkhez.

Kérjük, hogy a dobozra semmilyen információt ne írjanak rá, ne ragasszanak rá különféle címkéket, mert a dobozok nem ugyanazon Partnerhez kerülnek vissza a forgórendszer miatt, valamint lassítja a tisztítási, fertőtlenítési folyamatot!

A minta beazonosítása a tárgylemezen az erre a célra kialakított mattírozott felületen grafitceruzával írt adatok alapján történik.

Ehhez két adatra van szükség:

  • Páciens neve
  • Páciens születési dátuma vagy TAJ száma (külföldi állampolgár esetén útlevélszám)


Kérjük, hogy a tárgylemezre a kenetek elkészítésének útmutatójában foglaltak szerinti betartására fokozottan figyeljenek!

Egy tárgylemeztartó dobozba kizárólag egy páciens teljes mértékben kiszárított keneteit helyezzék!

Az új típusú tárgylemeztartó dobozokat a SYNLAB mintaszállítói forgó rendszerben fogják eljuttatni a Partnerekhez, a többlet igényeket további tárgylemeztartó dobozokra szintén feléjük jelezhetik.

A saját szállítóval rendelkező Partnereink a csere tárgylemeztartó eszközöket a mintaátadás helyén tudják átvenni.

Vissza a hírekhez