Elindítjuk a privát koronavírus-vizsgálatokat a lakosság számára


A SYNLAB 2020. május 7-től egészségügyi partnerei valamint lakossági ügyfelei számára is elérhetővé teszi az új koronavírus (SARS-CoV-2) fertőzés diagnosztikájában használható PCR és szerológiai antitest vizsgálatokat elsőként Budapesten, majd vidéken is.

A SYNLAB hatósági szűrésre kijelölt egyedüli magánegészségügyi intézményként már több mint egy hónapja végez PCR-vizsgálatokat a Nemzeti Népegészségügyi Központ által kijelölt egészségügyi intézmények számára.

Most a SYNLAB eddigi itthoni, és 44 országban megszerzett tapasztalatai alapján működő, képzett és tapasztalt laborszakorvosi háttérrel támogatott vizsgálati protokollját nyitjuk meg a partnereink és pácienseink részére. Ez a professzionális háttér garantálja pácienseink számára a legmagasabb színvonalú szolgáltatást.

A lakossági szűréssel kapcsolatosan itt tájékozódhat:

Részletek


Amennyiben Ön egészségügyben tevékenykedő partnerünk és felkeltettük az érdeklődését koronavírus-vizsgálatainkkal kapcsolatosan, kérjük, jelezze kapcsolattartójának, vagy hívjon minket a +36 1 5 888 500-as telefonszámon munkanapokon 8–16 óra között.

További információkat tájékoztatónkban olvashat a koronavírus-vizsgálatokról.Vissza a hírekhez