Válaszd az egészséget!

Válaszd az egészséget!

Válaszd az egészséget elnevezéssel indult útjára a Nagy Sportágválasztó weboldal új rovata egy a SYNLAB Hungary Kft.-vel kötött együttműködésnek köszönhetően. A rovat rengeteg hasznos információval, tudnivalóval, tanáccsal szolgál majd az érdeklődők számára, főként a sportdiagnosztika és a sportdietetika terén.


A SYNLAB Hungary Kft. és a Nagy Sportágválasztó weboldalt működtető BBU Nonprofit Kft. közös kezdeményezésének célja segítséget nyújtani az egészséges életmód kialakításában és az egészségmegőrzésben az utánpótláskorúak, valamint szüleik számára. A weboldalon olvasható cikkek mind az amatőr-, mind a szabadidő-, mind a profi sportolók számára lehetővé teszik a Társaságunk által kínált tudásanyag elsajátítását, az elméleti tudás gyakorlatba ültetését.

Mint azt Szentmihályi István, a SYNLAB Hungary Sportdiagnosztikai Üzletágának kereskedelmi és operatív vezetője az új rovat indulása kapcsán hangsúlyozta:

„A SYNLAB Hungary Magyarország és Európa legnagyobb labordiagnosztikai szolgáltatója. A SYNLAB-csoport 40 országban van jelen, kb. 20 000 munkavállalót foglalkoztat. Magyarországon országos vérvételi és laboratóriumi hálózattal rendelkezünk, közel 100 helyszínen. Összesen 5000-féle, éves szinten 45 millió vizsgálatot végzünk.

Küldetésünk főszerepet vállalni az egészségmegőrzésben és az egészségtudatosságra nevelésben, valamint hangsúlyozni a megelőzés fontosságát. A cég fő profilját kiegészítve 2020-ban elindítottuk sportdiagnosztikai üzletágunkat. Filozófiánk alapja, hogy a vérben levő mérhető paraméterek befolyásolják sportteljesítményünket, így minden sikeres dietetikai intervenció alapja a megfelelően kiválasztott sportcélok, élettani és terhelési paraméterek, valamint a vérkép adatainak megfelelő értelmezésén múlik.

A SYNLAB sportdiagnosztikai csapata több éves tapasztalattal rendelkezik az élsport területén, több száz magyar olimpiai kerettaggal dolgoztunk közösen évekig és tesszük ezt ma is a leghőbben áhított kvóta megszerzésének érdekében. Edukatív hozzáállásunk, nyílt keretrendszereink, sportdietetikai csapatunk és a kijelölt orvos konzulens team lehetővé teszik, hogy mindenkinek segíthessünk céljai elérésében a gyerekkortól a senior atlétákig bezárólag, legyen az profi vagy amatőr.”

A Nagy Sportválasztó oldal új rovata a tervek szerint az alapismeretek megszerzése után a több, kisebb, egymásra épülő témából összeálló témaköröket dolgozza fel.

Forrás:
sportagvalaszto.hu/valaszd-az-egeszseget-uj-rovattal-jelentkezunk


Vissza az érdekességek, aktualitásokhoz