Miért a SYNLAB?


SYNLAB logo

SEGÍTSÉG, KARNYÚJTÁSNYIRA.

A SYNLAB Magyarország és Európa legnagyobb labordiagnosztikai szolgáltatója. A SYNLAB Group 4 kontinensen 36 országban van jelen, több mint 24 000 munkavállalót foglalkoztat, árbevétele 2,6 milliárd euró, évente 500 millió vizsgálatot végez.

Magyarországon országos vérvételi és laboratóriumi hálózattal rendelkezünk – közel 100 helyszínen –, összesen 5 000-féle, éves szinten 45 millió vizsgálatot végzünk. Szolgáltatásaink beutaló és előjegyzés nélkül is bármikor igénybe vehetők.

Küldetésünk főszerepet vállalni az egészségmegőrzésben és az egészségtudatosságra nevelésben, valamint hangsúlyozni a megelőzés fontosságát.

A megelőző intézkedések akkor hatásosak, ha a betegségek kockázatairól megfelelő és megalapozott felvilágosítást adunk, amelyhez nélkülözhetetlenek a pontos diagnosztikai szűrőtesztek valamint a laboratóriumi vizsgálatok. Ennek érdekében részt veszünk a betegek átfogó felvilágosítására irányuló kampányokban és szűrésekben. A SYNLAB fontos feladatának tekinti, hogy tevékenységével elősegítse az egészségügyi rendszer költségeinek hosszú távú csökkenését minden országban, ahol aktív tevékenységet folytat.

Humándiagnosztikai, környezetanalitikai és igazságügyi laborszolgáltatásainkat magas színvonalon, kiváló szakembergárdával és korszerű technikai háttér segítségével végezzük.

A Humánanalitikai Üzletág orvosi laboratóriumai az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert és az MSZ EN ISO 14001:2015 szabvány szerinti környezetközpontú irányítási rendszert működtetnek.

A Környezetanalitikai Üzletág vizsgálólaboratóriumai önálló, az MSZ EN ISO/IEC 17025:2005 szabványnak megfelelő minőségirányítási rendszert működtetnek, a laboratóriumok akkreditált tevékenysége, az akkreditálás műszaki területe a Nemzeti Akkreditáló Hatóság honlapján lévő adatbázisban megtalálható.

Szakorvosaink a leletértékelés mellett konzultációval, konzíliummal is segítik a klinikus kollégák munkáját.

A szakértői tevékenységet a humán orvoslás mellett az állatorvosi és a környezetkémiai elemzések területein is kiemelkedően fontosnak tartjuk.

CÉLUNK

  • Az életterünkön belüli analitikát egy kézben egyesíteni, hogy a partnereinket a lehető legteljesebben, leggyorsabban és legkedvezőbb áron tudjuk kiszolgálni.
  • Az innovativitás, mely az önálló kutatások végzését és saját egyedi szűrővizsgálatok kidolgozását jelenti
  • Támogatni a személyre szabott gyógyászatot, a megelőzés, a pontos labordiagnosztika és a megfelelő terápia segítségével.

SZOLGÁLTATÁSAINK

  •   Humán labordiagnosztikai vizsgálatok
  •   Környezetanalitikai vizsgálatok
  •   Analitika előkészítése
  •   Minták szállítása
  •   Mérések elvégzése
  •   Leletek elkészítése, véleményezése
  •   Széleskörű tanácsadás (a tudományos eredményekre alapozva)
SYNLAB