HomeDNA™ Healthy Weight


Az optimális testsúly és a gének 


fitness

Az optimális testsúly elérésének és fenntartásának kulcsa a megfelelő életmód. De mi a megfelelő életmód az Ön számára? Ebben segít ez a vizsgálat. Nem vagyunk egyformák, így szervezetünk sem egyformán hasznosítja a tápanyagokat, a vitaminokat, és nem reagálunk egyformán a testedzésre. Mindez nagyrészt a genetikai összetételünk kisebb-nagyobb eltéréseiből adódik. A HomeDNA™ Healthy Weight 45 olyan genetikai variánst vizsgál, amelyek a fehérjék, a zsírok, a szénhidrátok és a vitaminok hasznosítását, az edzésfajták hatékonyságát, a szénhidrát- és zsíranyagcsere állapotát befolyásolják.

A vizsgálat elsősorban a fogyni vágyók vagy az optimális testsúlyukat megtartani akarók számára javasolt.

A kapott eredmények alapján személyre szabott ajánlásokat kap az alábbi módon:

  • Mely ételek fogyasztása előnyös az Ön számára, és milyen arányban – mi az, ami a leginkább megfelel a kalóriaszükségletének.
  • A vitaminhasznosulást befolyásoló gének részletes elemzése alapján mi az Ön optimális vitaminigénye és milyen táplálékkiegészítőkre van szüksége.
  • Milyen típusú, gyakoriságú, hosszúságú és nehézségű edzőgyakorlatok azok, amelyek az Ön számára a legalkalmasabbak az optimális testsúly és fizikai állapot elérésére.


Az igen részletes, 48 oldalas angol nyelvű lelet mindezt az Ön személyes genetikai tulajdonságai alapján, közérthető módon, grafikonokkal, színkódokkal, összefoglaló táblázattal mutatja be. A lelet alapján világossá fog válni az Ön számára az is, hogy milyen típusú testedzés esetén mire számíthat a testsúlycsökkentés tekintetében.

Az eredmény 30 munkanap alatt készül el. A leletet csak angol nyelven tudjuk Önnek átadni, azonban igény esetén ingyenes egyórás személyes konzultációt biztosítunk budapesti laboratóriumunkban a leletértelmezés megkönnyítése céljából. A vizsgálathoz mindössze egy szájnyálkahártya-törletre van szükség.

A teszt genetikai betegségek diagnosztikai felismerésére nem alkalmas, nem az egészségügyi ellátást célozza meg, nem diagnosztikai teszt. Hangsúlyozzuk, hogy bármilyen diagnosztizált betegség miatt a kezelőorvostól kapott dietetikai tanácsokat nem írja felül jelen teszt eredménye, ezekben továbbra is kövesse a megrendelő az orvosa tanácsát.


Megrendelés és információ

  +36 1 465 01 24

  genoid@synlab.com
Vissza