Akciós vizsgálatok novemberben

akciós vizsgálatok novemberben

Novemberben két olyan kedvezményes lehetőséget is ajánlunk, melyekkel célzottan a férfiak egészségmegőrzését szeretnénk támogatni.

Egészség 45+ csomag férfiaknak

Vizsgálati csomagunkat 45 év feletti férfiaknak ajánljuk, hogy átfogó képet kaphassanak egészségi állapotukról.

A vizsgálat eredményei segítséget nyújthatnak a tüneteket még nem okozó, de laborvizsgálatokkal alátámasztható betegségek feltárásában, a már meglévő betegségek nyomon követésében (cukorbetegség, reumás megbetegedések, pajzsmirigy betegség stb.).

Novemberben 45+ férfiaknak csomagunk webshopos vagy SYNLAB magánvérvételi helyen történő vásárlása esetén díjmentesen 30 perces online leletértelmezést segítő szakértői konzultációt biztosítunk.
A konzultáció felhasználásának határideje 2024. január 31. 

Konzultációra jelentkezés

A lelet kézhezvételét követően kérjük jelentkezzen be emailen a slhu.konzultacio@synlab.com címen az alábbi adatok megadásával:

  • név
  • születési dátum
  • telefonszám
  • e-mail-cím
  • TAJ-szám

Kérjük, a tárgy mezőben tüntesse fel a vizsgálati csomag nevét: "Egészség 45+ csomag férfiaknak"

Ezt követően kollégáink jelentkeznek Önnél az időpont egyeztetéssel kapcsolatban.

  A helyszínen vásárolt akciós csomagok esetében a vizsgálatnak meg kell történnie 2023. november 1. - november 30. között.

Prosztata csomag

A prosztatarák a férfiak körében a második leggyakoribb rosszindulatú daganatos megbetegedés. Az életkor előrehaladtával nő az előfordulási gyakorisága és jellemző rá a családi halmozódás is. Korai, tünetmentes stádiumban felismerve jól gyógyítható, ezért a szűrővizsgálatok kiemelt jelentőséggel bírnak. A szűrővizsgálat elvégzése (szakorvosi vizsgálat és PSA-teszt) 45 éves kor felett évente javasolt. A Prosztata csomagban a prosztata egészségét jellemző PSA teszt mellett, egyéb , az általános egészségi állapot felmérésére alkalmas laboratóriumi vizsgálatok is megtalálhatók.


Egészség 45+ csomag férfiaknak
Egészség 45+ csomag férfiaknak

43.500 Ft

40.000 Ft

Részletek és megrendelés  
Prosztata csomag
Prosztata csomag

13.600 Ft

12.500 Ft

Részletek és megrendelés