Budaörs Vérvételi Hely Centrum-Lab (SYNLAB-csoport tagja)

Cím:
2040 Budaörs, Kossuth L. u. 9.

Időpontfoglalás

Telefon: +36 30 327 1743

E-mail: budaors@synlab.com

Vérvétel és mintaátvétel:
H – P:  7.00 – 9.30

Időpontfoglalás
  • online a fenti időpontfoglalás gombra kattintva
  • telefonon munkanapokon 10.00 – 12.00 között a +36 30 327 1743-as számon
  • a központi ügyfélszolgálat +36 1 5 888 500-as számán munkanapokon 8-16 óra között

6 év alatti gyermekek, ill. vércukorterhelés esetén csak telefonos időpont foglalás lehetséges.

A foglalt időpont tájékoztató jellegű, nem jelenti azt, hogy a páciens pontosan ebben az időpontban kerül behívásra mintavételre, későbbi behívás is lehetséges.

Az időpontfoglalás szerepe elsősorban az, hogy visszaigazolást kapjon a páciens arról, hogy melyik nap fogadja a laboratórium mintavételre, illetve iránymutatás arra vonatkozóan, hogy a várakozási idő minimalizálása érdekében a páciens lehetőség szerint mikor érkezzen a laboratóriumba.

Vércukorterheléses vizsgálatokra csak reggel 8 óráig lehetséges jelentkezni.
Terheléses vizsgálatokat tartalmazó csomagjaink: Kerek csomag, Gólya III. csomag, PCOS csomag, Inzulinrezisztencia csomag.

Közfinanszírozott vizsgálatok esetén időpontot foglalni akkor nem szükséges, ha a páciens sürgősségi laborvizsgálatra érkezik szabályosan kitöltött beutalóval.

Közfinanszírozott vizsgálat kizárólag a jogszabályoknak megfelelő, érvényes beutalóval, a laboratórium területi ellátási kötelezettségébe való tartozás igazolása esetén vehető igénybe! Kérjük, ezt feltétlenül ellenőrizze az időpontfoglalás indítása előtt, mivel ezek hiányában a vizsgálatokat csak magánfinanszírozás keretében van lehetőségünk elvégezni.

Területi ellátási kötelezettség közfinanszírozott vizsgálatok esetén:

Budaörs és Herceghalom lakosai részére, állandó vagy ideiglenes lakcímkártyával, beutaló ellenében a szolgáltatás díjmentes, ill. ingyenesen vehetik igénybe a budaörsi háziorvossal rendelkező páciensek is.

Más településekről érkezőknek a laboratóriumi szolgáltatás díjköteles, vagy közfinanszírozottan a területileg illetékes laboratóriumban tudja a vizsgálatokat elvégeztetni.

Társadalombiztosítási ellátásként rendelésre érkezéskor szükséges:

  • személyazonosító igazolvány
  • lakcímkártya
  • TAJ-kártya
  • beutaló

Magánfinanszírozott vizsgálatok esetén időpontfoglalás szükséges. Magánfinanszírozott vizsgálatra jelentkezéskor az igényelt laboratóriumi vizsgálatok díját az érvényben lévő árlistáink szerint a helyszínen kell kifizetni, a vizsgálatok elszámolása ilyenkor nem a társadalombiztosítás terhére történik.

A vérvételi helyen a mintavételt minden esetben az időpontfoglalás típusának megfelelő finanszírozási forma szerint tudjuk elvégezni. Így nincs lehetőség arra, hogy magánfinanszírozott vizsgálatra jelentkezés esetén a mintavételt vagy a vizsgálatokat közfinanszírozott formában végezzük!

A laboratóriumban behívórendszer működik, érkezéskor az erre a célra szolgáló automatából sorszámot kell húzni a kiírt szempontok alapján. A páciensek behívása nem érkezési sorrendben történik.


Vissza a vérvételi helyszínekhez