Várpalotai Laboratórium

Cím:
8100 Várpalota, Honvéd u. 3., B. épület fszt. (Szent Donát Kórház)

Időpontfoglalás

Szolgáltatások: Közfinanszírozott vérvétel és mintaátvétel (közfinanszírozott, azaz beutaló alapján történő ellátás)

Mintavétel: H-P: 7:00-9:00

A beutalóval érkező páciensek számára az IDŐPONTFOGLALÁS KÖTELEZŐ.

Kivételt képeznek a következő esetek:

  • Hozott széklet-, vizeletminta leadása esetén amennyiben vérvétel nincs időpontfoglalás nem szükséges.
  • Sürgős beutalóval nem kell időpontot foglalni a laboratóriumba. Sürgős beutaló érvényessége 3 nap. A sürgősségi igényt a beutaló orvosnak kell hitelesen igazolnia a kérőlapon pecsétjével és aláírásával. Sürgősséggel csak a vizsgálatok meghatározott köre vehető igénybe.
  • 14 éves kor alatti pácienseknek időpontot foglalni nem szükséges.

Időpontfoglalás:

  • Online időpontfoglalással: kattintson a fenti Időpontfoglalás gombra.
  • Telefonos időpontfoglalás: munkanapokon 10.00-15.00 óra között a +36 88 371 132-es telefonszámon foglalható időpont. Javasoljuk az online foglalást választani a telefonvonal túlterheltsége miatt! Az online foglalás egyben a leggyorsabb, és legkényelmesebb módja az időpont foglalásnak.

Terheléses vizsgálat esetén csak személyesen, vagy telefonon lehet időpontot foglalni. Az előjegyzés során kollegánknak mindenképpen jelezze, hogy terheléses vizsgálatra szeretne időpontot kérni.

Tájékoztatjuk tisztelt Pácienseinket, hogy a Várpalotai Laboratórium és Mintavételi Hely elköltözött.

2024. március 18-tól a következő új címen várjuk Önöket:

8100 Várpalota, Honvéd u. 3., B. épület fszt. (Szent Donát Kórház)

  TÉRKÉP

Az ellátás a korábbi foglalások szerint változatlan ütemben történik.

Leletkiadás:

  • Ügyfélkapus regisztrációval és TAJ-számmal rendelkező pácienseink a leleteiket közvetlenül letölthetik az EESZT rendszeréből.
  • A leletek kérhetők e-mailen is, ezt az igényt a mintavételre való jelentkezéskor kell jelezni az adminisztrátor felé. Ebben az esetben a kitöltött hozzájárulási nyilatkozatot is be kell adni a beutalóval. A formanyomtatvány letölthető innen.
  • Utólagosan igényelt e-mailes leletküldés esetén formanyomtatvány kitöltésére van szükség. A hozzájárulási nyilatkozat letölthető itt.
  • Papíralapú leletkiadás csak kivételesen indokolt esetekben kérhető a következő idősávban: H-P: 12.00 – 14.00

Megkérjük Pácienseinket, hogy amikor csak lehetséges, használják az EESZT-t leleteik tartalmának megismeréséhez, mely egyben a leggyorsabb, és legkényelmesebb módjai a lelet tartalmának megismeréséhez. Nyomtatott formájú leletet csak a legszükségesebb esetekben kérjenek ki. Köszönjük!


Általános információk

A foglalt időpont tájékoztató jellegű, nem jelenti azt, hogy a páciens pontosan ebben az időpontban kerül behívásra, mintavételre, későbbi behívás is lehetséges. Az időpontfoglalás szerepe az, hogy tájékoztassa Önt arról, hogy melyik nap fogadja a laboratórium mintavételre, illetve a várakozási idő csökkentése érdekében lehetőség szerint mikor érkezzen a laboratóriumba.


Telephelyünkön közfinanszírozott vizsgálatokra lehet időpontot foglalni, melyet a gombra történő kattintással kezdeményezhet. Közfinanszírozott vizsgálat kizárólag a jogszabályoknak megfelelően kitöltött, érvényes beutalóval történhet, továbbá igazolni kell a területi ellátásra és közfinanszírozott ellátásra való jogosultságot, valamint a személyazonosságot, azaz a beutaló mellett a személyazonosító igazolvány, lakcímkártya, TAJ-kártya bemutatása is szükséges. Érvénytelen beutaló vagy területi ellátáson kívüli beutalás esetén a vizsgálatokat nem áll módunkban elvégezni.

A Várpalotai laboratórium területi ellátási kötelezettségébe tartozó települések:
Berhida, Ősi, Öskü, Pétfürdő, Tés, Várpalota

Vissza a vérvételi helyszínekhez