Várpalotai Laboratórium

Cím:
8100 Várpalota, Szent Imre u. 6.

Időpontfoglalás

Szolgáltatások: Közfinanszírozott vérvétel és mintaátvétel (közfinanszírozott, azaz beutaló alapján történő ellátás)

Nyitvatartás: H-P: 7:00-15:00

Mintavétel: H-P: 7:00-9:00

Telefonszám:  +36 88 575 730

A beutalóval érkező páciensek számára az IDŐPONTFOGLALÁS KÖTELEZŐ.

Kivételt képeznek a következő esetek:

  • Hozott széklet-, vizeletminta leadása esetén amennyiben vérvétel nincs időpontfoglalás nem szükséges.
  • Sürgős beutalóval nem kell időpontot foglalni a laboratóriumba. Sürgős beutaló érvényessége 3 nap. A sürgősségi igényt a beutaló orvosnak kell hitelesen igazolnia a kérőlapon pecsétjével és aláírásával. Sürgősséggel csak a vizsgálatok meghatározott köre vehető igénybe.
  • 14 éves kor alatti pácienseknek időpontot foglalni nem szükséges.

Időpontfoglalás:

  • Online időpontfoglalással: kattintson a fenti Időpontfoglalás gombra.
  • Telefonos időpontfoglalás: munkanapokon 10.00-15.00 óra között a +36 88 371 132-es telefonszámon foglalható időpont. Javasoljuk az online foglalást választani a telefonvonal túlterheltsége miatt! Az online foglalás egyben a leggyorsabb, és legkényelmesebb módja az időpont foglalásnak.
  • Személyesen a SYNLAB Várpalotai Laboratóriumban munkanapokon 12.00-14.00 óra között.

Terheléses vizsgálat esetén csak személyesen, vagy telefonon lehet időpontot foglalni. Az előjegyzés során kollegánknak mindenképpen jelezze, hogy terheléses vizsgálatra szeretne időpontot kérni.

Tájékoztatjuk tisztelt Pácienseinket, hogy a Várpalotai Laboratórium és Mintavételi Hely elköltözik.

2024. március 18-tól a következő új címen várjuk Önöket:

8100 Várpalota, Honvéd u. 3., B. épület fszt. (Szent Donát Kórház)

  TÉRKÉP

Az ellátás a korábbi foglalások szerint változatlan ütemben történik.


Leletkiadás:

  • Ügyfélkapus regisztrációval és TAJ-számmal rendelkező pácienseink a leleteiket közvetlenül letölthetik az EESZT rendszeréből.
  • A leletek kérhetők e-mailen is, ebben az esetben minden megjelenéskor hozzájárulási nyilatkozatot kell kitölteni a vérvételi hely adminisztrációján.
  • Utólagosan igényelt e-mailes leletküldés esetén formanyomtatvány kitöltésére van szükség. A hozzájárulási nyilatkozat letölthető itt.
  • Papíralapú leletkiadás csak kivételesen indokolt esetekben kérhető a következő idősávban: H-P: 12.00 – 14.00

A hosszadalmas várakozás elkerülése érdekében javasoljuk az első két verzió valamelyikét választani, melyek egyben a leggyorsabb, és legkényelmesebb módjai a lelet tartalmának megismeréséhez.


A foglalt időpont tájékoztató jellegű, nem jelenti azt, hogy a páciens pontosan ebben az időpontban kerül behívásra, mintavételre, későbbi behívás is lehetséges. Az időpontfoglalás szerepe az, hogy tájékoztassa Önt arról, hogy melyik nap fogadja a laboratórium mintavételre, illetve a várakozási idő csökkentése érdekében lehetőség szerint mikor érkezzen a laboratóriumba.


Telephelyünkön közfinanszírozott vizsgálatokra lehet időpontot foglalni, melyet a gombra történő kattintással kezdeményezhet. Közfinanszírozott vizsgálat kizárólag a jogszabályoknak megfelelően kitöltött, érvényes beutalóval, az adott laboratórium területi ellátási kötelezettségébe való tartozás igazolása esetén vehető igénybe! Kérjük, hogy az időpontfoglalás megkezdése előtt ezt feltétlenül ellenőrizze, mivel érvénytelen beutaló, vagy területi ellátáson kívüli beutalás esetén a vizsgálatokat nem áll módunkban elvégezni.

A Várpalotai laboratórium területi ellátási kötelezettségébe tartozó települések:
Berhida, Ősi, Öskü, Peremarton, Pétfürdő, Tés, Várpalota, Várpalota Inota, Várpalota Inota Erőmű.

Vissza a vérvételi helyszínekhez