Budapest 12. kerület, Szent János Kórház Magánvérvételi Hely

Cím:
1125 Budapest, Diós árok 1-3.

Időpontfoglalás

Vérvétel: 7.00 – 11.00
2021. augusztus 31-ig, utána 7–12.
Leletkiadás: kizárólag elektronikusan (e-mailben, illetve TAJ szám megadása esetén a leletek megtekinthetők az EESZT-ben is!)

Telefon: +36 1 5888 512
Csak időpontfoglaláshoz, hétköznaponként 12.00 – 14.00 között.

Időpontfoglalás: ajánlott a várakozás csökkentése érdekében!

  • Online időpontfoglalással: kattintson a fenti Időpontfoglalás gombra! Javasoljuk ezt választani a telefonvonalak túlterheltsége miatt.
  • Telefonos időpontfoglalás: a fenti számon, hétköznap 12.00 – 14.00 között.

Felhívjuk figyelmét, hogy laboratóriumunk csak 6 évnél idősebb gyermekek számára végez vérvételt, 6 év alatti gyermekek vérvétele a Budai Gyermekkórházban történik.


Orális glukóz tolerancia teszt (cukorterhelés) csak akkor végezhető, ha a páciens reggel (7.00 és 9.00 között) jön vérvételre, mivel a vizsgálat esetenként 2 órát is igénybe vehet. Kérjük, hogy hozzon magával a terhelésre 75 g glukózt, mely bármelyik patikában beszerezhető.

A vizsgálatra fontos, hogy megfelelően felkészüljön. A vérvételre, vizeletvizsgálatra, glukóz terhelésre és székletvizsgálatra vonatkozó legfontosabb információkat itt találja.


Magánfinanszírozott vizsgálatra jelentkezéskor az igényelt laboratóriumi vizsgálatok díját az érvényben lévő árlistáink szerint a helyszínen kell kifizetni, a vizsgálatok elszámolása ilyenkor nem a társadalombiztosítás terhére történik.Vissza a vérvételi helyszínekhez