Budapest 12. kerület, Szent János Kórház Magánvérvételi Hely

Cím:
1125 Budapest, Kútvölgyi út 4.

Időpontfoglalás

Megközelíthetőség:

  • A magánvérvételi hely a Kútvölgyi Szakrendelő épületének földszintjén, a lifttel szemben állva jobbra, a „B” folyosó végén található a közfinanszírozott vérvételi helyek mellett.
  • A magánvérvételi hely nemcsak a központi recepció és a lift irányából, hanem közvetlenül a Kútvölgyi útról is megközelíthető, mivel a laboratóriumi járóbetegrendelés külön utcai bejárattal rendelkezik, mely a Szakrendelő főbejárata mellett nyílik jobbra. (A bejárattól néhány méterre van a 155-ös és 156-os autóbusz "Rendelőintézet" megállóhelye). Az utcáról érkezve leggyorsabban ezen a bejáraton keresztül lehet bejutni a betegváróba. Amennyiben ebből az irányból érkezik, figyelni kell arra, hogy magánvérvétel a közfinanszírozott mintavételnek helyet adó vérvételi szobák UTÁN található, az épület belsejének irányában.
  • Mozgásukban korlátozott páciensek a Szakrendelő főbejáratán át, a „B” folyosón keresztül juthatnak el a magánvérvételi helyre.
  • Az épülettel szemben fizetős parkoló is található.

Vérvétel (2023.07.10-től): 7.00 – 10.00


Leletkiadás: kizárólag elektronikusan (e-mailben, illetve TAJ szám megadása esetén a leletek megtekinthetők az EESZT-ben is!)

Telefon: +36 1 5888 512
Csak időpontfoglaláshoz, hétköznaponként 12.00 – 14.00 között.

Időpontfoglalás: ajánlott a várakozás csökkentése érdekében!

  • Online időpontfoglalással: kattintson a fenti Időpontfoglalás gombra! Javasoljuk ezt választani a telefonvonalak túlterheltsége miatt.
  • Telefonos időpontfoglalás: a fenti számon, hétköznap 12.00 – 14.00 között.

Felhívjuk figyelmét, hogy laboratóriumunk csak 6 évnél idősebb gyermekek számára végez vérvételt, 6 év alatti gyermekek vérvétele a Budai Gyermekkórházban történik.


Orális glukóz tolerancia teszt (cukorterhelés) csak akkor végezhető, ha a páciens reggel 7.00 vagy 8.00 órára telefonon foglal időpontot, mivel a vizsgálat 2 órát is igénybe vehet.

A vizsgálatra fontos, hogy megfelelően felkészüljön. A vérvételre, vizeletvizsgálatra, glukóz terhelésre és székletvizsgálatra vonatkozó legfontosabb információkat itt találja.


Magánfinanszírozott vizsgálatra jelentkezéskor az igényelt laboratóriumi vizsgálatok díját az érvényben lévő árlistáink szerint a helyszínen kell kifizetni, a vizsgálatok elszámolása ilyenkor nem a társadalombiztosítás terhére történik.Vissza a vérvételi helyszínekhez