Budapest 4. kerület, Megyeri út Magánvérvételi Hely

Cím:
1044 Budapest, Megyeri út 53.

Időpontfoglalás

Telefon: +36 1 5 888 500

Vérvétel: H–P: 7.00 – 13.00

Vérvételt és egyéb mintavételt 18 év alatt és közfinanszírozott (NEAK) vizsgálatokhoz nem tudunk biztosítani. Vércukor és inzulinterheléses vizsgálathoz legkésőbb 8 óra 30 percig, éhgyomorra kell érkezni, és kizárólag előzetes telefonos időpontfoglalás alapján lehetséges.

A vérvételhez szíveskedjen időpontot kérni munkanapokon 8–16 óra között a Központi Ügyfélszolgálat +36 1 5 888 500-as telefonszámán.

Időpontfoglalás: H–P: 8:00 – 16:00 telefonon

Fizetési mód:
  • készpénz
  • bankkártya
  • előre utalás
Előre utalás esetén a SYNLAB Hungary Kft. alábbi bankszámlaszámára utalhatja el a fizetendő vizsgálati díjat (szükség esetén vérvételi díjat is): Raiffeisen Bank 12001008-00141035-00100007.
(Kérjük, hogy az átutalásról szóló bizonylatot szíveskedjen kinyomtatni és a vizsgálati minta leadásakor vagy vérvételre érkezéskor átadni kollégáinknak.)

9-jegyű NEAK-kód: 290065071
 

Mintafogadás: H–Cs: 7:00 – 14:30, P: 7:00 – 13:00
Egészségügyi ellátás igénybevételére személyesen megjelent NEAK-biztosított páciens személyazonosságát, területi ellátási kötelezettség szerinti jogosultságát az őt ellátó egészségügyi intézményben ellenőrizni kell. Ennek értelmében szükséges bemutatni:

  • kártyaformátumú személyi igazolványt vagy kártyaformátumú jogosítványt vagy lakcímet tartalmazó személyi igazolványt vagy útlevelet lakcímkártyátTAJ kártyát.
  • kártyaformátumú személyi igazolványt vagy kártyaformátumú jogosítványt vagy lakcímet tartalmazó személyi igazolványt vagy útlevelet
  • lakcímkártyát
  • TAJ kártyát.
Külföldiek esetén személyazonosság igazolására alkalmas fényképes okmány, azaz útlevél, vagy EU-állampolgárok esetén fényképes kártyaformátumú személyi igazolvány vagy kártyaformátumú jogosítvány is lehet. Az EU-kártyát vagy kártyahelyettesítő nyomtatványt le kell fénymásolni és a vizsgálatkérő dokumentációhoz csatolni.


Leletkiadás: H–Cs: 7:00 – 14:30, P: 7:00 – 13:00
Személyes megjelenés esetén a leletkiadás a fent felsorolt okmányok vagy meghatalmazás, esetleg jogszabályi felhatalmazással rendelkező személy eljárási jogosultságát igazoló dokumentumának bemutatásával lehet.


MEGKÖZELÍTÉS
Tömegközlekedéssel: a Keleti pályaudvartól 30-as autóbusszal Újpest központon át a Szondi utcai megállóhelyig vagy a 30A jelzésű autóbusszal a végállomásig. Innen egyenesen előre a Lidl áruház felé, a Medcity Egészségközpont épületének Megyeri úti bejáratáig.

Gépkocsival: Budapest központ felől a Váci úton észak felé kell haladni, majd jobbra kanyarodni a Megyeri útra. A Megyeri úti temető után a Lidl áruház parkolóját érdemes keresni. Észak felől az M0 Dunakeszi, Újpest kijáratától dél felé kell haladni, majd az Óceánárok utcánál balra aztán jobbra kanyarodni a Megyeri útra. A Lidl áruház parkolóját érdemes keresni.
A saroképületben található a vérvételi helyünk, az udvarra be lehet hajtani a sorompós bejáratnál csengetve. A belső udvaron megkerülve az épületet a főbejárat mellett érdemes leparkolni. Gyalogosan ez van legközelebb a vérvételi hely és a mintaátvevő bejáratához is.Szolgáltatások:
•  magán vérvétel
•  humán minta átvétel
•  bankkártyás fizetési lehetőség
•  időpontfoglalási lehetőség
•  OTP SZÉP-kártya elfogadóhely
Vissza a vérvételi helyszínekhez