Székesfehérvári Laboratórium Távirda utcai telephelye

Cím:
8000 Székesfehérvár, Távirda u. 4.

Időpontfoglalás

Szolgáltatások:
Közfinanszírozott vérvétel és mintaátvétel (közfinanszírozott, azaz beutaló alapján történő ellátás)

Telefon: +36 21 223 3131

Nyitvatartás: H–P: 7.00 – 11.45

Időpontfoglalás: 

  • Online időpontfoglalással: kattintson a fenti Időpontfoglalás gombra.
  • Telefonos időpontfoglalás: a +36 21 223 3131 telefonszámon, hétköznap 11.00 – 14.00 között. Javasoljuk az online foglalást választani a telefonvonalak túlterheltsége miatt! Az online foglalás egyben a leggyorsabb, és legkényelmesebb módja az időpont foglalásnak.

Leletkiadás:

  • A leletek letölthetők az EESZT-ből.
  • A leletek kérhetők e-mailen is, ezt a mintavételre való jelentkezéskor kell jelezni az adminisztrátor felé. Ebben az esetben a kitöltött Hozzájárulási nyilatkozatot is be kell adni a beutalóval. A formanyomtatvány letölthető innen.
  • Amennyiben papíralapú leletre van szükség, az a következő idősávban igényelhető: H–P: 13.00-15.00

A hosszadalmas várakozás elkerülése érdekében javasoljuk az első két verzió valamelyikét választani, melyek egyben a leggyorsabb, és legkényelmesebb módjai a lelet tartalmának megismeréséhez.


Tájékoztató:

Közfinanszírozott vizsgálat kizárólag a jogszabályoknak megfelelő, érvényes beutalóval, a laboratórium területi ellátási kötelezettségébe való tartozás igazolása esetén (személyazonosító igazolvány, lakcímkártya, TAJ-kártya bemutatásával) vehető igénybe! Kérjük, ezt feltétlenül ellenőrizze az időpontfoglalás indítása előtt, mivel ezek hiányában a vizsgálatokat csak magánfinanszírozás keretében van lehetőségünk elvégezni.


A foglalt időpont – 30 perces idősáv – tájékoztató jellegű, nem jelenti azt, hogy a páciens pontosan ebben az időpontban kerül behívásra mintavételre, későbbi behívás is lehetséges. Az időpontfoglalás szerepe elsősorban az, hogy visszaigazolást kapjon a páciens arról, hogy melyik nap fogadja a laboratórium mintavételre, illetve iránymutatás arra vonatkozóan, hogy a várakozási idő minimalizálása érdekében a páciens lehetőség szerint mikor érkezzen a laboratóriumba.


Terheléses (cukor terhelés, laktózterhelés) vizsgálat végzése ezen a helyen nem elérhető.


A laboratóriumban sem magánfinanszírozott, sem sürgős vizsgálatok végzése nem történik.


Ezen a telephelyen csak 10 év feletti gyermekeket fogadunk vérvételre, a 10 év alattiak vérvétele a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Gyermekambulanciáján történik.


Megkérjük Pácienseinket, hogy amikor csak lehetséges, használják az EESZT-t leleteik tartalmának megismeréséhez. A közfinanszírozott, és magánfinanszírozott leletek is felkerülnek az EESZT-be. Nyomtatott formájú leletet csak a legszükségesebb esetekben kérjenek ki. Köszönjük!


Amennyiben Ön közfinanszírozott ellátást vesz igénybe, de emellett fizetős vizsgálatot is szeretne kérjük, hogy a Székesfehérvár Seregélyesi úti Magánvérvételi Hely foglalási táblázatában foglaljon időpontot, ahol a fizetős-, és közfinanszírozott vizsgálatokat egyszerre tudjuk elvégezni.


Az időpontfoglalásnál kötelező e-mail-cím és telefonszám megadása. A foglalásról visszaigazolást küldünk e-mailben, valamint probléma esetén telefonon keressük.

Vissza a vérvételi helyszínekhez