Kistarcsa Egészségház Vérvételi Hely

Cím:
2143 Kistarcsa, Batthyány u. 4/a. II. em.

Időpontfoglalás

Nyitvatartás: H-P: 7.30-11.30

Leletkiadás:

  • Ügyfélkapus regisztrációval és TAJ-számmal rendelkező páciensek a leleteiket letölthetik az EESZT rendszeréből.
  • A leletek kérhetők e-mailen is, mely esetben minden megjelenéskor Hozzájárulási nyilatkozatot is ki kell tölteni, mely letölthető innen. Kérjük, a vérvételre már előre kitöltött nyilatkozattal érkezzen.
  • Papíralapú leletkiadás nincs, csak kivételesen indokolt esetekben, melynek átvételéről a laboratóriummal előre egyeztetni szükséges.

Vérvétel: 8.15-9.45 (kizárólag közfinanszírozott vérvételek)

Magánvérvétel: 7.30-8.00 és 10.00-10.30

Időpontfoglalás:

  • online, a fenti időpontfoglalás gombra kattintva
  • telefonon: H–P: 8:00 – 9:00, H–Cs: 15:00 – 16:00 és P: 14:00 – 15:00 a +36-28-506-335-ös számon
  • személyesen H-Cs 15.00-16.00 és P 14.00-15.00 a SYNLAB Kistarcsai Laboratóriumban (Flór Ferenc Kórház)


Tájékoztatjuk tisztelt Pácienseinket, hogy magánvérvételi szolgáltatásunk 2024. április 2–5. és 9–10. napokon szünetel.

Megértésüket köszönjük.

Ezen a vérvételi helyen bankkártyát nem tudunk elfogadni, csak készpénzes fizetési mód lehetséges.


Közfinanszírozott ellátásra időpontot kizárólag kistarcsai lakcímkártyával rendelkező pácienseink részére tudunk biztosítani.

Kizárólag hiánytalanul kitöltött, lepecsételt beutalókat fogadunk el. Magánrendelőben kiállított beutalót nem áll módunkban közfinanszírozott formában elfogadni. A vizsgálatok ilyen esetben térítéskötelesek.

Nem szükséges időpontot foglalni a következő esetben:

  • 10 éves korig a vérvétel a Flór Ferenc Kórház IV. emeleti gyermekambulanciáján történik
  • orvos által lepecsételt, szignózott sürgősség jelzése esetén (ilyenkor kizárólag a sürgősségi palettán szereplő vizsgálatokat végezzük el)

A behívások nem érkezési sorrendben történnek. A kapott időpont tájékoztató jellegű, hosszabb várakozás is előfordulhat. Több páciens kapja ugyanazt az időpontot, és egyéb körülmény, mint pl. rosszullét is befolyásolhatja a várakozási időt.


Jelentkezés vizsgálatra

Telephelyünkön közfinanszírozott és magánfinanszírozott vizsgálatokra lehet időpontot foglalni, melyet a megfelelő gombra történő kattintással választhat ki.

Közfinanszírozott vizsgálat kizárólag a jogszabályoknak megfelelő, érvényes beutalóval, az adott laboratórium területi ellátási kötelezettségébe való tartozás igazolása esetén vehető igénybe! Kérjük, ezt feltétlenül ellenőrizze az időpontfoglalás indítása előtt, mivel ezek hiányában a vizsgálatokat csak magánfinanszírozás keretében van lehetőségünk elvégezni.

Magánfinanszírozott vizsgálatra jelentkezéskor az igényelt laboratóriumi vizsgálatok díját az érvényben lévő árlistánk szerint a helyszínen kell kifizetni, a vizsgálatok elszámolása ilyenkor nem a társadalombiztosítás terhére történik. Amennyiben magánfinanszírozott formában kíván vizsgálatra jelentkezni és nincs a kiválasztott napra szabad időpont, akkor előjegyzés nélkül, érkezési sorrendben is tudjuk fogadni a nyitvatartási idő alatt (kivéve: gyermek vérvétel, terhelés).

A vérvételi helyen a mintavételt minden esetben az időpontfoglalás típusának megfelelő finanszírozási forma szerint tudjuk elvégezni. Így nincs lehetőség arra, hogy magánfinanszírozott vizsgálatra jelentkezés esetén a mintavételt vagy a vizsgálatokat közfinanszírozott formában végezzük!


Vissza a vérvételi helyszínekhez