Mór Laboratórium és Vérvételi Hely

Cím:
8060 Mór, Kórház u. 21.

Időpontfoglalás

Telefon: +36 22 407 109

Közfinanszírozott vérvétel: H – P:  6.30 – 9.00

Magánvérvétel: H – P:  9.30 – 11.00

Időpontfoglalás:

Megkérjük Pácienseinket, hogy minden esetben foglaljanak időpontot a laboratóriumi ellátáshoz. Kivétel az időpontfoglalás kötelezettsége alól: hozott széklet-, vizeletminta leadása esetén - amennyiben vérvétel nincs - időpontfoglalás nem szükséges.

 • Online időpontfoglalás: amikor csak lehetséges, javasolt az online időpontfoglalás, mely elindítható a fenti időpontfoglalás gombra kattintva.
 • Telefonos időpontfoglalás: a +36 22 407 109 telefonszám hívható 10.00-11.00 és 12.00-14.00 között. Javasoljuk az online foglalást választani a telefonvonal túlterheltsége miatt. Az online foglalás egyben a leggyorsabb és legkényelmesebb módja az időpontfoglalásnak.
  A következő esetekben csak telefonos időpontfoglalás lehetséges:
  • Terheléses vizsgálat esetén a 6.30-as idősávra adunk időpontot. Az előjegyzés során kollegánknak mindenképpen jelezze a telefonban, hogy terheléses vizsgálatról van szó. 14 év alatti gyermek és/vagy 43 kg testtömeg alatti személyek esetén nem végzünk OGTT tesztet.
  • Kismamáknak a 6.45-as idősávra adunk időpontot. Az előjegyzés során kollegánknak mindenképpen jelezze a telefonban, hogy Ön kismama.
  • Sürgős beutalóval az időpontok telítettsége miatt telefonon tudunk sürgős ellátásra időpontot adni. A sürgősségi igényt a beutaló orvosnak kell hitelesen igazolnia a kérőlapon pecsétjével és aláírásával. Sürgősséggel csak a vizsgálatok meghatározott köre vehető igénybe. Háziorvosi sürgős beutaló érvényessége 3 munkanap.
  • Magánvérvétel esetén online foglalás is lehetséges a megfelelő táblázatban. Amennyiben speciális mintavételi igényű vizsgálatot kér, vagy bármilyen kérdése van a vizsgálatokkal kapcsolatban, kérjük hívja a +36 22 407 109 telefonszámot.
 • Időpontfoglalás személyesen: a SYNLAB Móri Laboratóriumában munkanapokon 10.00-11.00 között.


Leletkiadás:
 H – P: 10.00 – 11.30 és 12.00 – 14.15

 • Ügyfélkapus regisztrációval és TAJ-számmal rendelkező pácienseink a leleteiket közvetlenül letölthetik az EESZT rendszeréből.
 • A leletek kérhetők e-mailen is, ebben az esetben minden megjelenéskor hozzájárulási nyilatkozatot kell kitölteni a vérvételi hely adminisztrációján.
 • Utólagosan igényelt e-mailes leletküldés esetén formanyomtatvány kitöltésére van szükség. A hozzájárulási nyilatkozat letölthető itt.
 • Papíralapú leletkiadás csak kivételesen indokolt esetekben kérhető, melynek átvételéről az adminisztrációval előre egyeztetni szükséges.

A hosszadalmas várakozás elkerülése érdekében javasoljuk az első két verzió valamelyikét választani, melyek egyben a leggyorsabb, és legkényelmesebb módjai a lelet tartalmának megismeréséhez.


Egyéb információk

Közfinanszírozott vizsgálat kizárólag a jogszabályoknak megfelelő, érvényes beutalóval, a laboratórium területi ellátási kötelezettségébe való tartozás igazolása esetén vehető igénybe!
Kérjük, ezt feltétlenül ellenőrizze az időpontfoglalás indítása előtt, mivel ezek hiányában a vizsgálatokat csak magánfinanszírozás keretében van lehetőségünk elvégezni. A beutaló mellett a személyazonosító igazolvány, lakcímkártya, TAJ-kártya bemutatása is szükséges.


A foglalt időpont – 15 perces idősáv – tájékoztató jellegű, nem jelenti azt, hogy a páciens pontosan ebben az időpontban kerül behívásra mintavételre, későbbi behívás is lehetséges. Az időpontfoglalás szerepe elsősorban az, hogy visszaigazolást kapjon a páciens arról, hogy melyik nap fogadja a laboratórium mintavételre, illetve iránymutatás arra vonatkozóan, hogy a várakozási idő minimalizálása érdekében a páciens lehetőség szerint mikor érkezzen a laboratóriumba.


Megkérjük Pácienseinket, hogy amikor csak lehetséges, használják az EESZT-t leleteik tartalmának megismeréséhez. A közfinanszírozott, és magánfinanszírozott leletek is felkerülnek az EESZT-be. Nyomtatott formájú leletet csak a legszükségesebb esetekben kérjenek ki. Köszönjük!
Vissza a vérvételi helyszínekhez