Kecskemét Magánvérvételi Hely

Cím:
6000 Kecskemét, Szabadság tér 3. (Luther udvar)

Időpontfoglalás


Telefon: +36 30 477 4661; +36 1 5 888 500

Nyitvatartás:
H–P: 7:00 – 15:00
Szombat: 8:00 – 11:00

Leletkiadás:

H – P: 11:00 – 14:30 (Harmadik félnek személyes adatokat csak előzetes hozzájárulással adunk át!)

Vérvétel:
H-P: 7:00 – 14:30
Szo: 8:00 – 11:00 – Csak az időpontfoglalási táblázatban jelzett napokon!

Gyermekvérvétel: kizárólag előzetes telefonos egyeztetés alapján, 3 éves kortól fogadunk gyermekeket

Hozott minták fogadása és átvétele 11:00 után, amennyiben a mintalevétel vagy vérvétel nem a laboratóriumban történik.

Mintavevő eszközök átvétele: H–P: 7:00 – 14:30

Leletkiadás: 

  • Ügyfélkapus regisztrációval és TAJ-számmal rendelkező pácienseink a leleteiket közvetlenül letölthetik az EESZT rendszeréből.
  • A leletek kérhetők e-mailen is, ebben az esetben minden megjelenéskor hozzájárulási nyilatkozatot kell kitölteni a vérvételi hely adminisztrációján.
  • Utólagosan igényelt e-mailes leletküldés esetén formanyomtatvány kitöltésére van szükség. A hozzájárulási nyilatkozat letölthető itt.
  • Papíralapú leletkiadás csak kivételesen indokolt esetekben kérhető, melynek átvételéről az adminisztrációval előre egyeztetni szükséges.


IDŐPONTFOGLALÁS:

  • weboldalunkon keresztül a fent található időpontfoglalás gombra kattintással
  • telefonon: munkanapokon 12–15 óra között a +36 30 477 4661-es telefonszámon vagy 8–16 óra között a központi ügyfélszolgálat +36 1 5 888 500-as számán
  • személyesen

Amennyiben szédülős típus, és vérvétel során gyakran van rosszul, kérjük jelezze asszisztensünknek.

Az időpontfoglalás során e-mail-cím és telefonszám megadása kötelező (a foglalásról visszaigazolást küldünk e-mailben, telefonon probléma esetén értesítjük).A vérvételre, vizeletvizsgálatra, glukózterhelésre és székletvizsgálatra vonatkozó legfontosabb információkat itt találja.

Időpont törlésének szándékát kérjük telefonon jelezze rendelőnk felé!

 

 

Orr- és torokváladék (tenyésztéshez), valamint genitális (pl. hüvelyváladék) mintalevételre a SYNLAB helyszínein nincs lehetőség. Ezen vizsgálatok csak szakorvoson keresztül vehetők igénybe.

Amennyiben olyan speciális tesztet szeretne igényelni, amely nem található vizsgálatkérő lapjainkon, kérjük, egyeztessen előtte ügyfélszolgálatunkkal a +36 1 5 888 500-as telefonszámon hétköznap 8:00 – 16:00 között.


Jelentkezés vizsgálatra

Telephelyünkön magánfinanszírozott vizsgálatokra lehet időpontot foglalni, melyet a fenti időpontfoglalás gombra kattintva kezdeményezhet. Magánfinanszírozott vizsgálatra jelentkezéskor beutaló nem szükséges, az igényelt laboratóriumi vizsgálatok díját érvényben lévő árlistánk szerint a helyszínen kell kifizetni. 

Amennyiben nincs az Ön által kiválasztott napra szabad időpont, akkor előjegyzés nélkül, érkezési sorrendben is tudjuk fogadni a nyitvatartási idő alatt, kivéve gyermekvérvételre és terheléses vizsgálatra.Megközelítés:

A Kecskeméti rendelő és a Katona József Könyvtár közötti Luther közön végig sétálva és elhagyva a tüdőgondozó oldalsó bejáratát, a fogászati ügyelet melletti rendelő.

Felhívjuk gépkocsival érkező vendégeink figyelmét, hogy 8 órától parkolódíj fizetendő.


Vissza a vérvételi helyszínekhez