Balatonalmádi Laboratórium

Cím:
8220 Balatonalmádi, Petőfi Sándor u. 2-4.

Időpontfoglalás

Telefon: +36 88 599 930

Mintavétel: H-P: 7.00-9.00

Leletkiadás:

  • Ügyfélkapus regisztrációval és TAJ-számmal rendelkező pácienseink a leleteiket közvetlenül letölthetik az EESZT rendszeréből.
  • A leletek kérhetők e-mailen is, ebben az esetben minden megjelenéskor hozzájárulási nyilatkozatot kell kitölteni a vérvételi hely adminisztrációján.
  • Utólagosan igényelt e-mailes leletküldés esetén formanyomtatvány kitöltésére van szükség. A hozzájárulási nyilatkozat letölthető itt.
  • Papíralapú leletkiadás csak kivételesen indokolt esetekben kérhető, melynek átvételéről az adminisztrációval előre egyeztetni szükséges.

Időpontfoglalás: 

  • weboldalunkon keresztül a fent látható időpontfoglalás gombra kattintással
  • személyesen a SYNLAB Balatonalmádi Laboratóriumban munkanapokon 10.00-12.00 között
  • telefonon munkanapokon 10.00-15.00 óra között a +36 (88) 371-132-es telefonszámon


Információ az időpontfoglalásról

A foglalt időpont tájékoztató jellegű, nem jelenti azt, hogy a páciens pontosan ebben az időpontban kerül behívásra, mintavételre, későbbi behívás is lehetséges. Az időpontfoglalás szerepe az, hogy tájékoztassa Önt arról, hogy melyik nap fogadja a laboratórium mintavételre, illetve a várakozási idő csökkentése érdekében lehetőség szerint mikor érkezzen a laboratóriumba.

 

Közfinanszírozott vizsgálatok esetén időpontot foglalni akkor nem szükséges,ha:

  • a laboratóriumi vizsgálatkérés sürgős (sürgősség esetén csak a vizsgálatok meghatározott köre igényelhető, emellett a sürgősségi igényt az orvosnak kell igazolnia a kérőlapon) 
  • hozott vizelet és/vagy székletminta esetén
  • 14 éves kor alatt

Minden egyéb esetben az időpontfoglalás kötelező!

 

Közfinanszírozottan csak a laboratórium területi ellátási kötelezettségébe tartozó pácienseket tudjuk ellátni.

A Balatonalmádi laboratórium területi ellátási kötelezettségébe tartozó települések:

Alsóörs, Balatonalmádi, Balatonfőkajár, Balatonfűzfő, Balatonakarattya, Balatonkenese, Balatonvilágos, Csajág, Felsőörs, Küngös, Lovas, Szentkirályszabadja.


Jelentkezés vizsgálatra

Telephelyünkön közfinanszírozott vizsgálatokra lehet időpontot foglalni, melyet a gombra történő kattintással kezdeményezhet. Közfinanszírozott vizsgálat kizárólag a jogszabályoknak megfelelően kitöltött, érvényes beutalóval, az adott laboratórium területi ellátási kötelezettségébe való tartozás igazolása esetén vehető igénybe! 

Kérjük, hogy az időpontfoglalás megkezdése előtt ezt feltétlenül ellenőrizze, mivel érvénytelen beutaló, vagy területi ellátáson kívüli beutalás esetén a vizsgálatokat nem áll módunkban elvégezni.Vissza a vérvételi helyszínekhez