Új vizsgálati csomag a SYNLAB-nál: Teljes vitamin csomag

Új vizsgálati csomag a SYNLAB-nál: Teljes vitamin csomag

2021.07.16

A SYNLAB Hungary számára kiemelten fontos, hogy segítsen a magyar emberek egészségmegőrzésében. Ezért döntöttünk úgy, hogy az új csomagunkat – a Teljes vitamin csomagot – óriási kedvezménnyel vezetjük be, hogy a lehető legtöbb ember számára elérhetővé tudjuk tenni!

A 2021. július 15-én bevezetésre kerülő Teljes vitamin csomag tartalmazza a következők vizsgálatát:
A-vitamin, B1-vitamin, B2-vitamin, B3-vitamin, B5-vitamin, B6-vitamin, C-vitamin, aktív D-vitamin (1,25-Di-OH-VitD3), E-vitamin, folsav, H-vitamin, aktív B12 (holo-transzkobalamin), K-vitamin, koenzim Q10.

Miért tartjuk fontosnak az új Teljes vitamin csomag bevezetését?

Mert a civilizált étrendnek, a kimerülő talajoknak és a nem kellően változatos étrendnek köszönhetően sokszor előfordul, hogy míg egyes vitaminokból túladagolás lép fel, addig másokból elégtelen a bevitel.
A kiegyensúlyozott vitaminellátás alapvető feltétele az anyagcsere megfelelő működésének, így az energiatermelésnek, a fehérjeszintézisnek, a regenerációnak, az idegrendszeri és immunrendszeri működésnek és még sok más folyamatnak.

Kiemelten fontos az új vitamin csomag azok számára, akik intenzív fizikai munkát végeznek, sportolnak, sokszor fáradtak, speciális étrendet követnek (pl. vega, vegán, ketogén diéta), emésztési vagy felszívódási zavarban szenvednek vagy nagy dózisú vitaminkészítményt szednek.

Tovább a Teljes vitamin csomahoz

Vissza a hírekhez