Tájékoztatás közfinanszírozott minták személyes átvételéről

Tájékoztatás közfinanszírozott minták személyes átvételéről

2020.03.23


Tájékoztatjuk tisztelt Pácienseinket, hogy a koronavírus-járvány terjedésének megakadályozása érdekében a SYNLAB szünetelteti a lakossági közfinanszírozott minták SZEMÉLYES átvételét a 1211 Budapest, Weiss Manfréd út 5-7. szám alatti Központi Laboratóriumában

Kérjük Pácienseinket, hogy a NEAK által finanszírozott vizsgálatokhoz hozott mintáikat 2020. március 23-tól a fenti címen az épület túloldalán, a szállítói mintaátvételi bejáratnál található mintatároló dobozba szíveskedjenenek elhelyezni, a beutalóval együtt.

Mintaátvételi helyszínünk az alábbi módon közelíthető meg:Megközelítés

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy beutaló nélkül érkezett mintát nem áll módunkban feldolgozni.

A páciens nevét kérjük, minden esetben írják rá a leadott mintára is. Az esetleges kapcsolatfelvételhez a kérőlapon (beutaló) tüntessenek fel egy telefonszámot.

Fenti változások miatt 2020. március 23-tól pénztárunk nem üzemel, így a befizetéseket (fizetős vizsgálatok igénybevétele esetén) helyben sajnos nem tudunk fogadni.

Magánfinanszírozott vizsgálat esetén csak abban az esetben adhatják le a mintáikat, ha csatolják a következőket (mindhárom szükséges):  

  • minta
  • kérőlap
  • befizetési igazolás

Amennyiben helyben szeretnék fizetni a vizsgálatot, kérjük keressék meg nyitva tartó vérvételi helyeink egyikét, és ott adják le a mintát is.

Tájékoztató a SYNLAB vérvételi helyein alkalmazott eljárásrendről


Kérjük a fentiekkel kapcsolatos szíves megértésüket és együttműködésüket!

Jó egészséget kívánunk!




Vissza a hírekhez