Tájékoztatás COVID Pajzs csomagok bevezetéséről

Tájékoztatás COVID Pajzs csomagok bevezetéséről

2020.11.30


Tájékoztatjuk tisztelt Pácienseinket, hogy 2020 decemberében bevezetésre került a COVID Pajzs alap és COVID Pajzs XXL csomag, valamint a POST COVID csomag.

Vizsgálati panelünket azoknak ajánljuk, akiknek panaszuk nincs, de szeretnének áttekintő képet kapni szervezetük koronavírus elleni védekezőképességéről és azon tényezőkről, melyek befolyásolhatják a fertőzés kockázatát, illetve a kórlefolyás súlyosságát.

Mit tartalmaznak a COVID Pajzs csomagok?

A csomagok tartalmazzák az új koronavírus ellen termelt specifikus IgG ellenanyag, a D-vitamin és a cink vizsgálatát, melyek a védelem vonalában kiemelt szerepet töltenek be.

A COVID Pajzs XXL csomag ezen felül magában foglalja a vér leptinkoncentrációjának vizsgálatát is. A leptin jól ismert kockázati tényező túlsúlyos egyénekben.

További információk és megrendelés:

COVID Pajzs alapcsomag     COVID Pajzs XXL csomag  

Miért ajánljuk a POST COVID csomagot?

A POST COVID laborcsomag segítségével a fertőzésen átesettek kaphatnak képet az esetlegesen kialakult szövődményekről (szívizomgyulladás, vérrögképződés, szervi károsodások, gyulladás). A csomagot fokozottan ajánljuk a fertőzésen átesett sportolóknak és aktív életmódot folytatóknak, még azelőtt, hogy visszatérnének a sportoláshoz.

További információk és megrendelés:

POST COVID csomag  


Vissza a hírekhez