SHARE NOW, CARE NOW a SYNLAB-nál

SHARE NOW, CARE NOW a SYNLAB-nál

2020.04.02


A SYNLAB csepeli központi laboratóriumának dolgozói 2020.04.01-én vehették birtokba a SHARE NOW által a járvány időszakára felajánlott 6 db MINI Coopert. A közelmúltban útjára indított CARE NOW program célja, hogy segítse az egészségügyi dolgozók biztonságos és higiénikus munkába járását a következő időszakban. Az akcióhoz társult az OMV Magyarország is, az üzemanyagköltség átvállalásával.


Tavaly debütált Európa legnagyobb autómegosztó szolgáltató rendszere, számos európai városban kínálva több ezer lenyűgöző autó használatát egyetlen applikációval. A hazánkban kialakult járványügyi helyzet miatt a közelmúltban a SHARE NOW elhatározta, saját módján és eszközeivel támogatja az egészségügyet, ezért saját gépparkját állította csatasorba. A SHARE NOW program második állomása volt a SYNLAB Központi Laboratóriuma, ahol 6 db autót vehettek át laborban dolgozó munkatársaink, amelyeket a járvány végéig használhatnak.

A járványhoz kapcsolódó mintavételek jelentős részének elemzése történik a SYNLAB Központi Laboratóriumában Csepelen, így dolgozóink egészségének megőrzésében fontos segítség a SHARE NOW felajánlása. A gépjárműveknek köszönhetően ugyanis a laboratóriumokban tevékenykedő munkatársainknak nem kell tömegközlekedési eszközöket igénybe venniük a munkába járáshoz. Így könnyebben elkerülhető egy esetleges fertőzés is, ami komoly fennakadásokat okozhatna a mindennapi működésben és a minták vizsgálatában. 

A következő időszakban a biztonságos és higiénikus munkába járást biztosító autókat az OMV Magyarország támogatásának köszönhetően az üzemanyag költségeinek átvállalásával tudta felajánlani a SHARE NOW. 

sharenow

#sharenow #carenow #vigyazzunkegymasra #maradjotthon

Vissza a hírekhez