Legyen 2024 az egészség éve!

Legyen 2024 az egészség éve!

2024.01.11

Bármi legyen is az újévi fogadalom – eggyel kisebb ruhaméret, mindennap több zöldség, nyári futóverseny – legjobb az alapoknál kezdeni. Ismerje meg szervezete jelenlegi állapotát, hogy tudja, hol kell változtatni. Végeztesse el általános állapotfelmérő laborvizsgálatunkat, és mi OKOSLELET Basic csomagot adunk mellé ajándékba.

ÉLNI JÓ csomag most OKOSLELET Basic kockázatbecslő csomaggal!

2024. március 31-ig minden SYNLAB magánvérvételi helyen személyesen vásárolt Élni jó csomaghoz OKOSLELET Basic kockázatbecslő csomagot adunk ajándékba!*

Az Élni jó csomag általános állapotfelmérést ad szervezete legalapvetőbb életfunkcióiról és anyagcserefolyamatairól, az OKOSLELET Basic pedig elemzi az eredményeket és kockázatelemzést készít a csomagban lévő 7 betegség – pajzsmirigy-betegségek, cukorbetegség különböző formái, májbetegségek, táplálkozási anémiák, zsíranyagcsere zavarok, epe-, hasnyálmirigy-betegségek és vesebetegség – meglétére vagy kialakulásának valószínűségére.

A vizsgálat eredménye így egy könnyen értelmezhető lelet, ami segít, hogy az életmódváltás vagy az egészség támogatása valóban sikeres legyen.


* Az akció kizárólag a helyszínen vásárolt Élni jó csomagra érvényes, webshopban vásárolt Élni jó csomagok mellé nem biztosítjuk.

Az OKOSLELET 18 év alatti páciensek részére nem igényelhető!

SYNLAB magánvérvételi helyek  

Vissza a hírekhez