Minden magánvérvételi helyünkön akciósan érhető el a koronavírus szerológiai antitest vizsgálatunk

Tájékoztatjuk tisztelt Pácienseinket, hogy a vénás vérből végzett szerológiai IgG antitest kimutatás minden nyitva tartó magánvérvételi helyünkön és kiemelt vérvételi partnereinknél is akciósan érhető el.

A vizsgálatot nagyteljesítményű, professzionális laboratóriumi automatán végezzük Központi Mikrobiológiai Laboratóriumunkban, a nemzetközi diagnosztikai piac egyik vezető gyártójának kemilumineszcens mikropartikula immunoassay módszerével. Ez az eljárás az ELISA-módszer egy továbbfejlesztett változata, mely a gyorsteszteknél nagyságrendekkel megbízhatóbb eredményt ad. A gyártó által megadott, kiváló szenzitivitási és specificitási adatokat saját, összehasonlító vizsgálataink is igazolták. Az általunk kiadásra kerülő SARS-CoV-2 szerológiai eredmények megbízhatóságát nagymértékben növeli az is, hogy valamennyi leletünket a fertőzésszerológiában járatos mikrobiológus szakértőink validálják és interpretálják.

PCR-vizsgálataink (légúti mintából, igény esetén szerológiai vizsgálattal kombinálva) továbbra is csak ezeken a helyszíneken érhetők el.

Áraink
Vizsgálat megnevezése Vizsgálat ára
SARS-CoV-2 RT-PCR vizsgálat
(légúti mintából, 3-féle COVID-19 specifikus gén kimutatásával)
30 000 Ft + 2 000 Ft mintavételi díj
SARS-CoV-2 IgG antitest vizsgálat
(vénás vérből, nagy teljesítményű automatán, CMIA technológiával)
Akció!
8 000 Ft + 2 000 Ft mintavételi díj
SARS-CoV-2 RT-PCR és IgG vizsgálat együtt 38 000 Ft + 2 000 Ft mintavételi díj

Időpontfoglalásért Budapesten hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 1 5 888 500-as telefonszámon, vidéken pedig keresse helyi kirendeltségeink elérhetőségeit.

Vissza a hírekhez