Járványhelyzettel kapcsolatos aktualitásaink


Tájékoztatjuk tisztelt Pácienseinket, hogy a vénás vérből végzett szerológiai IgG antitest kimutatás minden nyitva tartó magánvérvételi helyünkön és kiemelt vérvételi partnereinknél is akciósan érhető el.

Részletek

2020. július 1.


Tájékoztatjuk tisztelt Pácienseinket, hogy 2020. május 15-én újra megnyitjuk az online időpontfoglalási lehetőséget a nyitva tartó és erre fogadóképes vérvételi helyeink vonatkozásában! Felhívjuk figyelmüket, hogy terheléses vérvételre és az alábbi oldalon felsorolt esetekben továbbra is csak telefonos előjegyzést fogadunk!

Részletek

2020. május 15.


Tájékoztatjuk tisztelt Pácienseinket, hogy a SYNLAB 2020. május 7-től privát ügyfelei számára is elérhetővé teszi az új koronavírus (SARS-CoV-2) fertőzés diagnosztikájában használható PCR és szerológiai antitest vizsgálatokat elsőként Budapesten, majd vidéken is.

Részletek

2020. május 7.


Tájékoztatjuk kedves Pácienseinket, hogy a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) határozatával a SYNLAB Hungary Kft.-t is kijelölte az új koronavírus okozta fertőzéssel kapcsolatos megbetegedések diagnosztikája keretében (a vírus örökítőanyagán alapuló) PCR-vizsgálatok elvégzésére. Ez azt jelenti, hogy már 2020. március 31-től fogadunk az NNK eljárásrendje és az EMMI kézikönyve alapján levett mintákat csepeli diagnosztikai központunkban és végzünk hatóságilag elrendelt koronavírus vizsgálatokat.

Az előkészületek lassan a végéhez érnek, ezért terveink szerint májusban elindítjuk a lakosság számára is a PCR és a szerológiai antitest vizsgálatokat, így azok külön-külön, vagy kombinálva is elérhetők lesznek. A tesztek kiválasztásánál támaszkodtunk a SYNLAB 44 országban megszerzett tapasztalataira és kutatási eredményeire.

A pontos helyszínekről és időpontokról weboldalunkon, közösségi oldalunkon és hírlevélben is értesítjük Pácienseinket.

2020. április 30.


A magyarországi koronavírus-járvány a második – a csoportos megbetegedések- szakaszban van. Ez azt jelenti, hogy a vírus Magyarország egész területén előfordulhat. A fertőzés közösségben, közeli érintkezés és cseppfertőzés útján terjed. „Ezért nagyon fontos, hogy az idősek, a diákok, és aki teheti, az maradjon otthon, tartsa be az szabályokat és az ajánlásokat” – olvasható a kormány hivatalos tájékoztató weboldalán, a koronavirus.gov.hu-n. A járvány terjedésének megfékezése és a megelőzés érdekében érdemes megismernünk az „első számú közellenséget.” Ebben segít összefoglalónk.

Részletek

2020. április 15.


A pontos és széleskörű tájékoztatás érdekében összegyűjtöttük a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban leggyakrabban felmerülő kérdéseket és válaszokat.

Részletek

2020. április 7.
Vissza a hírekhez