Elsőbbségi COVID PCR vizsgálat most kedvezményesen!


Örömmel értesítjük, hogy Társaságunknál akciós áron végeztethet megbízható eredményt adó, elsőbbségi COVID PCR vizsgálatot, melynek eredményét a minta laborba érkezésétől számítva 48 órán belül megkapja. A vizsgálatot most kedvezményesen szerettei számára is megrendelheti, így az ünnepeket már nyugalomban tölthetik együtt! Éljen most a lehetőséggel és foglaljon időpontot a kijelölt vérvételi pontokon.

Miért az egyik legmegbízhatóbb a SYNLAB tesztje?

Társaságunk számára minden körülmények között a szakmaiság, a betegbiztonság és az emberi élet védelme az első, ezért már kezdetektől ennek maximális figyelembevételével indítottuk el PCR-vizsgálatunkat. Az általunk használt PCR-teszt az egyik legmegbízhatóbb, mivel a vírus örökítőanyagának három, specifikus génszakaszát vizsgálja. A vírus kimutatását célzó vizsgálatok közül a PCR tekinthető referencia- „gold standard” tesztnek, mivel érzékenysége igen nagy, jóval meghaladja pl. az antigéntesztekét, melyek nem képesek azokat az eseteket azonosítani, ahol a vírus csak kisebb mennyiségben található a légutakban.

A SYNLAB szakmai elismertsége és kiváló minőségű szolgáltatása miatt Társaságunkat a magánegészségügyi szolgáltatók közül egyedüliként kérte fel a Nemzeti Népegészségügyi Központ hatósági COVID-19 PCR-vizsgálatok végzésére. Piacvezetőként jelenleg már közel 200.000 COVID PCR vizsgálat van a hátunk mögött, mely megkérdőjelezhetetlen szakmai tapasztalatot jelent ezen a diagnosztikai területen!

Hogyan vehető igénybe az elsőbbségi COVID PCR vizsgálat?

Foglaljon időpontot telefonon az alábbi vérvételi helyek egyikére, ahol már december 14-től elérhető a vizsgálat:

Koronavírus vizsgálati helyszínek és telefonszámok  


Milyen COVID PCR vizsgálati akciók közül választhat?
1. csomag COVID PCR vizsgálat elsőbbséggel, 1 fő számára, mintavétellel együtt.
Ajánljuk azoknak, akik szeretnék minél hamarabb kézhez kapni a PCR vizsgálati eredményt.
25.000 Ft
2. csomag COVID PCR vizsgálat elsőbbséggel, 2 vagy 3 fős család számára egy időpontban érkezés esetén, mintavétellel együtt.
Családi csomag kisebb családok számára, hogy nyugalomban tölthessék együtt az ünnepeket.
22.000 Ft/fő
3. csomag COVID PCR vizsgálat elsőbbséggel, 4 vagy több fős család számára, egy időpontban megjelenés esetén, mintavétellel együtt.
Családi csomag nagyobb családok számára, hogy az ünnep nyugalmát ne zavarhassa meg semmi.
20.000 Ft/fő
4. csomag COVID PCR vizsgálat duplázva: egy személy számára két vizsgálat, 48 óra különbséggel (az első PCR-mintavételt követően 48 óra múlva történik a második mintavétel), mintavétellel együtt.
Ezt a megoldást olyan személyeknek ajánljuk, akik számára szükséges 2 negatív PCR vizsgálati eredmény a karanténmentes időtöltéshez (pl. külföldről hazaérkezés esetén).
44.000 Ft/fő


Ne habozzon a biztonságot választani, amelyet Magyarország és Európa legnagyobb labordiagnosztikai szolgáltatója nyújt most az Ön és szerettei számára!


Vissza a hírekhez