Gratulálunk a magyar olimpiai érmeseknek!

Gratulálunk a magyar olimpiai érmeseknek!

2021.07.24

 


Micsoda gyönyörű lezárása ez az Olimpiának! 13 év után ismét érmet szerzett a magyar férfi vízilabda-válogatott! A srácok 9-5-re győztek Spanyolország ellen, ezzel pedig megszerezték a bronzérmet, egyben Magyarország idei 20. olimpiai érmét. Gratulálunk fiúk, óriásiak voltatok!

2021. augusztus 8.


Történelmet írt a magyar női pólóválogatott! A magyar együttes szombat hajnalban 11-9-es eredménnyel nyerte meg az oroszok elleni csatát, ezzel pedig megszerezte a bronzérmet. Kicsit revans is volt ez, hiszen 2016-ban, Rióban az oroszok zsebelték el tőlünk a dicsőséget, ami most a miénk! Ez az ország első női pólós érme. Gratulálunk, szép volt lányok!

2021. augusztus 7.


Kozák Danuta, Csipes Tamara, Kárász Anna és Bodonyi Dóra – ők az aranylányok! 2012 és 2016 után újabb aranyérmet szerzett Magyarországnak a női kajak négyes, akik óriási fölénnyel nyerték meg a versenyt szombat hajnalban. Kozák Danuta duplán lehet büszke, hiszen ez a hatodik olimpia aranyérme, mellyel az olimpiatörténet legeredményesebb magyar női sportolója lett. Gratulálunk, büszkék vagyunk!

2021. augusztus 7.


A 25 éves Hárspataki Gábor bronzérmet nyert a 75 kilogrammosok között a tokiói ötkarikás játékokon! Az olimpián most debütáló karate sportág egyetlen magyar indulója sporttörténelmi sikert ért el: a sportág első magyar olimpiai érmét, egyben a tokiói magyar küldöttség 17. dobogós helyezését szerezte meg. Gratulálunk!

2021. augusztus 6.


Kovács Sarolta 1368 ponttal szerzett bronzérmet öttusában. Kovács brilliáns győzelme már csak azért is mesés teljesítmény, mivel egy műtét utáni trombózis miatt márciusban még nem is volt biztos a szereplése. Egy biztos: kitartásról sokat tanulhatunk tőle. Gratulálunk!

2021. augusztus 6.


Újabb magyar éremeső! Tótka Sándor olimpiai bajnoki címet ért el kajak egyes 200 méteren, Rasovszky Kristóf 10 kilométeres nyílt vízi úszásban ezüstérmet nyert, Csipes Tamara ezüstérmes lett kajak 500 méteren, a Kozák Danuta, Bodonyi Dóra kettős pedig bronzérmes lett K2 500 méteren! Gratulálunk nekik!

2021. augusztus 5.


Gratulálunk Lőricz Viktornak a kötöttfogású birkózók 87 kg-os súlycsoportjában szerzett ezüstéremhez!

2021. augusztus 4.


Mi történt ma éjjel? Egy arany-, egy ezüst- és egy bronzérem! Kopasz Bálint magabiztosan, olimpiai rekorddal nyerte meg a férfi kajakosok K-1 1000 méteres döntőjét. A versenyszámban kettős magyar győzelem született: Varga Ádám ugyanebben a számban ezüstérmet szerzett. A Kozák Danuta, Bodonyi Dóra női kajak kettes pedig bronzérmet szerzett! Még sok ilyen "álmatlan" éjszakát szeretnénk! Hajrá magyarok!

Az érmekben gazdag hajnal után újabb magyar győzelem: a finn dingi hajóosztályban versenyző vitorlázó Berecz Zsombor olimpiai ezüstérmet szerzett. Ez a magyar vitorlázás második ötkarikás medálja, az elsőt a Detre testvérek, Detre Szabolcs és Detre Zsolt szerezték az 1980-as, moszkvai játékokon. Gratulálunk Zsombor!

Lőrincz Tamás olimpiai bajnok! A kötöttfogásúak 77 kilogrammos súlycsoportjában óriási csatában 2:1-re legyőzte a kirgiz Akzsol Mahmudovot, ezzel életében először olimpiai bajnok lett! Tamás így megkoronázta fantasztikus pályafutását, hiszen már csak az olimpiai arany hiányzott éremgyűjteményéből. Gratulálunk!

2021. augusztus 3.


Milák Kristóf ma reggel 49.68-as idővel Európa-rekordot döntve a második helyen végzett 100 méter pillangón, ezzel egy újabb ezüstéremmel gazdagítva a magyar éremtáblát. Gratulálunk Kristóf!

2021. július 31.


Milák Kristóf szerezte a magyar úszósport első tokiói olimpiai aranyérmét 200 méteres pillangóúszásban! Ráadásul mindezt új olimpiai csúcs állításával, 1:51.25 perces idővel! Gratulálunk neki!

2021. július 28.


Gratulálunk Tóth Krisztiánnak, aki kétszeres Európa-bajnok orosz ellenfelét legyőzve bronzérmet nyert a dzsúdosok 90 kg-os súlycsoportjában.

2021. július 28.


A férfi kardcsapat 25 év után újra érmet szerzett az olimpián! Decsi Tamás, Gémesi Csanád, Szatmári András és Szilágyi Áron bronzéremmel gazdagította a magyar éremtáblát. Gratulálunk a válogatottnak!

2021. július 28.


Hogyan lesz egy világbajnokból ezüstérmes olimpikon? Siklósi Gergely útja kínai, marokkói, koreai, végül pedig olasz ellenfele legyőzésén át vezetett az olimpiai ezüsthöz. Szívből gratulálunk elért eredményéhez!

2021. július 25.


Még soha senki sem nyert három egyéni olimpiai bajnoki címet kardvívásban: gratulálunk Szilágyi Áronnak, aki sporttörténelmet írt a mai napon!

2021. július 24.

Magyarock SYNLAB-partner

Vissza a hírekhez