3... 2... 1... GLIMS

3... 2... 1... GLIMS

2020.07.16

Örömmel tájékoztatjuk valamennyi Ügyfelünket arról, hogy a SYNLAB magyarországi működésének igazi mérföldkövéhez érkezik 2020. július 26-án, mivel közel másfél éves előkészítő munkát követően a SYNLAB Budapest Diagnosztikai Központ Klinikai Kémiai és Immunológiai Laboratóriumában bevezetésre kerül a világ egyik legkorszerűbb laboratóriumi információs rendszere, a belga MIPS cég által fejlesztett GLIMS legújabb verziója.


A GLIMS Európa piacvezető szoftvere a privát és állami laboratóriumi szolgáltatók körében, melyet 19 országban több mint 15.000 szakember használ a mindennapi laboratóriumi munka során.

A rendszer előnye, hogy rendkívül rugalmasan alakítható a laboratórium igényeinek megfelelően, könnyen bővíthető további laboratóriumi lokációk bevonásával, stabilan működik és kiválóan konfigurálható a felhasználói elvárásokhoz igazodva.

Mivel a GLIMS segítségével nagyszámú folyamat automatizálható válik, számos adat központilag lekérdezhető és ellenőrizhető, továbbá a munkafolyamatok rugalmas támogatása is megoldott, így az új rendszer bevezetésétől elsősorban hatékonyságnövekedést várunk, mely Ügyfeleink felé a gyorsabb eredményközlést teszi majd lehetővé. A gyorsaság mellett az e-mailben küldött, pdf típusú leleteink formátuma is változik, nemcsak a megjelenés lesz letisztultabb és korszerűbb, de a referenciatartományok grafikus ábrázolása a jobb leolvashatóságot, könnyebb kiértékelést is támogatja majd.

Csepeli Központunk Kémiai és Immunológiai Laboratóriumában a GLIMS legújabb, 9-es verziójának bevezetése csak az első lépés egy hosszú úton, melyet követni fog valamennyi laboratóriumunk esetében a jelenleg használt laboratóriumi informatikai rendszerek cseréje, hasonlóan alapos előkészítést követően. Ez a folyamat számunkra is sok feladattal és tanulással jár majd, ugyanakkor reméljük, hogy a befektetett munka eredménye gyorsabb, hatékonyabb és magasabb minőségű diagnosztikai szolgáltatás lesz, mindannyiunk örömére és megelégedésére.

  Amennyiben további információra van szüksége a fentiekkel összefüggésben, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Vissza a hírekhez