Elindítjuk a privát koronavírus-vizsgálatokat a lakosság számára


Tájékoztatjuk tisztelt Pácienseinket, hogy a SYNLAB 2020. május 7-től privát ügyfelei számára is elérhetővé teszi az új koronavírus (SARS-CoV-2) fertőzés diagnosztikájában használható PCR és szerológiai antitest vizsgálatokat elsőként Budapesten, majd vidéken is.

A SYNLAB hatósági szűrésre kijelölt egyedüli magánegészségügyi intézményként már több mint egy hónapja végez PCR-vizsgálatokat a Nemzeti Népegészségügyi Központ által meghatározott egészségügyi intézmények számára.

Most a SYNLAB eddigi itthoni, és 44 országban megszerzett tapasztalatai alapján működő, képzett és tapasztalt laborszakorvosi háttérrel támogatott vizsgálati protokollját nyitjuk meg a lakosság részére. Ez a professzionális háttér garantálja pácienseink számára a legmagasabb színvonalú szolgáltatást.

Május 7-től elsőként a SYNLAB-csoporthoz tartozó Centrum-Lab Mammut Bevásárlóközpont 4. emeletén található vérvételi központjában fogadjuk pácienseinket.

A fenti vizsgálatra kizárólag telefonos előjegyzést fogadunk. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük, hívja Budapesten Központi Ügyfélszolgálatunk +36 1 5 888 500-as telefonszámát munkanapokon 8–16 óra között. SARS-Cov-2 vizsgálatot csak időpontfoglalással van lehetőség igénybe venni. A koronavírus-vizsgálatokat elkülönített rendelési időben, 12 órától végezzük.

A csatlakozó további helyszínekkel kapcsolatban kérjük kísérje figyelemmel folyamatosan frissülő oldalunkat:

SARS-CoV-2 vizsgálati helyszínekKérjük, hogy korábban közzétett eljárásrendünknek megfelelően csak panaszmentesen, szájmaszkban érkezzenek, és amennyiben lehetséges, a bankkártyás fizetési módot használják.

Tájékoztatás a SYNLAB vérvételi helyein alkalmazott eljárásrendről


Áraink
Vizsgálat megnevezése Vizsgálat ára
SARS-CoV-2 RT-PCR vizsgálat
(légúti mintából, 3-féle COVID-19 specifikus gén kimutatásával)
30 000 Ft + 2 000 Ft mintavételi díj
SARS-CoV-2 IgG antitest vizsgálat
(vénás vérből, nagy teljesítményű automatán, CMIA technológiával)
10 000 Ft + 2 000 Ft mintavételi díj
SARS-CoV-2 RT-PCR és IgG vizsgálat együtt 38 000 Ft + 2 000 Ft mintavételi díj


A további részletekről hamarosan tájékoztatjuk pácienseinket, addig is olvassák el figyelmesen a vizsgálatokkal kapcsolatos, nemzetközi tapasztalatainkat is tartalmazó összefoglalónkat, melyben részletes információt találhatnak arra vonatkozóan, hogy melyik vizsgálatunkat milyen esetben érdemes igénybe venni.

Összefoglaló letöltése


Az elmúlt időszakban a SYNLAB mindennapjai is felfordultak és a működés tekintetében sok minden átalakult, alkalmazkodtunk a vírus által felmerülő igényekhez, legyen szó a járványügyi hatóságról vagy vállalati partnereinkről. A SYNLAB jelenlegi helyzetéről, munkájáról, ezek hátteréről tudhatnak meg többet az alábbi videóból.

MegnézemVissza a hírekhez