Privát koronavírus-vizsgálatok a lakosság számára

Privát koronavírus-vizsgálatok a lakosság számára


Tájékoztatjuk tisztelt Pácienseinket, hogy a SYNLAB 2020. május 7-től privát ügyfelei számára is elérhetővé tette az új koronavírus (SARS-CoV-2) fertőzés diagnosztikájában használható PCR és szerológiai antitest vizsgálatokat, előbbieket a következő helyszíneken.

A SYNLAB az itthoni és 44 országban megszerzett tapasztalatai alapján működő, képzett és tapasztalt laborszakorvosi háttérrel támogatott vizsgálati protokollját nyitottuk meg a lakosság részére. Ez a professzionális háttér garantálja pácienseink számára a legmagasabb színvonalú szolgáltatást.

A légúti mintavételre (PCR-vizsgálathoz) kizárólag telefonos előjegyzést fogadunk. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük, hívja Budapesten Központi Ügyfélszolgálatunk +36 1 5 888 500-as telefonszámát munkanapokon 8–16 óra között. SARS-Cov-2 vizsgálatot csak időpontfoglalással van lehetőség igénybe venniA koronavírus PCR-vizsgálatokat elkülönített rendelési időben, 12 órától végezzük.

Tájékoztatás a SYNLAB vérvételi helyein alkalmazott eljárásrendről


Áraink
Vizsgálat megnevezése Vizsgálat ára Eredménykiadás
SARS-CoV-2 RT-PCR vizsgálat
(légúti mintából, 3-féle COVID-19 specifikus gén kimutatásával)
19 500 Ft 5 munkanap
SARS-CoV-2 IgG antitest vizsgálat
(vénás vérből, nagy teljesítményű automatán, CMIA technológiával)
10 000 Ft + 2 000 Ft mintavételi díj 2 munkanap


A további részletekről folyamatosan tájékoztatjuk Pácienseinket, addig is olvassák el figyelmesen a vizsgálatokkal kapcsolatos, nemzetközi tapasztalatainkat is tartalmazó összefoglalónkat, melyben részletes információt találhatnak arra vonatkozóan, hogy melyik vizsgálatunkat milyen esetben érdemes igénybe venni.Vissza a hírekhez